Pattaya Dolphins Football Club nimettiin uudelleen Pattaya Unitediksi

KUVA: Pattaya Dolphins United

Pattaya -

Pattaya Dolphins United Football Club päätti nimittää Pattaya Unitediksi suotuisaa voittoa ensi kaudella.

Pattaya Dolphins, Thaimaan liigan 3:n itäisen alueen hallitseva mestari, koki äskettäin suuren brändäyksen palatakseen entiseen nimeensä Pattaya United pyrkiessään saamaan takaisin menneen loistonsa tulevalla kaudella.

Klubin puheenjohtaja Chokchai Thetpan kommentoi uudelleenbrändäystä Facebook, sanoi: "Haluan maksaa takaisin jalkapallofaneille, jotka ovat tukeneet joukkuettamme aiemmin. Toivomme saavamme Pattayan jalkapallofanien hengen yhteen luodaksemme uuden legendan ja suuruuden.

Klubilla on myös seuraava suunnitelma tulossa, joka on päivittää ja modernisoida sen tunnus, jotta se olisi dynaamisempi ja nykyaikaisempi.

Chokchai sanoi, että nämä muutokset tuovat toivottavasti onnea hänen tiimilleen, jotta se voi saada takaisin suuruuden kuten ennenkin. "Jehdän tämän joukkueen menestykseen ensi kaudella lahjana jokaiselle kannattajalle", joukkueen johtaja sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.