Vilkas kolmen maakunnan EEC-festivaali tulossa Pattayaan tässä kuussa

Pattaya -

Leikkisä EEC Colorful -festivaali on tulossa Pattayalle 30. maaliskuuta - 2. huhtikuuta, ja se pyrkii vauhdittamaan matkailua kolmessa veljesmaakunnassa Rayongissa, Chonburissa ja Chachoengsaossa.

Pattaya Beachillä järjestettävä EEC Colorful on festivaali, jossa järjestetään erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten matkamuistoostoksia, näytelmiä ja livemusiikkiesityksiä. Tapahtuma on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, mukaan lukien Sunset Market, Cheerful Zone ja Colorful Stage on The Beach, jotka ulottuvat melkein koko Pattaya Beachin.

Festivaali kestää yhteensä neljä päivää 30. maaliskuuta - 2. huhtikuuta. Pattayan kaupungin viranomaiset kokoontuivat jo eilen 15. maaliskuuta keskustelemaan turvatoimista ja tavoista minimoida liikennevaikutukset.

Tapahtumassa käytetyt koristeet esittelevät Rayongin, Chonburin ja Chachoengsaon paikallista identiteettiä "trooppisen pop-taiteen" tyyliin kirkkain ja iloisin värein. Se on kuin matkustaisi jokaiseen maakuntaan ja kokisi kaikki maut ja tunteet, virkamiehet totesivat. Pattayan kodin Chonburin koristeet tulevat olemaan kauniin merenrantalomakaupunkikonseptin alla, joka varmasti lumoaa jokaisen osallistujan.

EEC on lyhenne sanoista Eastern Economic Corridor, joka on suuri hanke itäisille maakunnille matkailun ja kaupan edistämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.