Royal Garden Plaza Pattaya järjestää Pattayan musiikkikilpailun 2023 18.-19. maaliskuuta

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Pattaya Cityllä ja Royal Garden Plaza Pattaya -ostoskeskuksella on ilo kutsua sinut seuraamaan ja tukemaan nuoria muusikoita Pattaya Music Contest 2023 -tapahtumassa.

Tapahtuma järjestetään 18. - 19. maaliskuuta 2023 G-kerroksessa, ja siinä on yhteensä yli 60,000 XNUMX bahtia ja kunniapalkinto.

Yleisöllä on mahdollisuus nähdä lahjakkaita 13-19-vuotiaita lukiomuusikoita eri puolilta Chonburin maakuntaa kilpailemassa toisiaan vastaan ​​pääpalkinnosta. Voit myös odottaa kuulevasi erilaisia ​​musiikkityylejä popista rockiin, jazzista klassiseen musiikkiin ja paljon muuta.

Nähdään siellä!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.