Royal Garden Plaza Pattaya järjestää Pattayan musiikkikilpailun 2023 18.-19. maaliskuuta

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Pattaya Cityllä ja Royal Garden Plaza Pattaya -ostoskeskuksella on ilo kutsua sinut seuraamaan ja tukemaan nuoria muusikoita Pattaya Music Contest 2023 -tapahtumassa.

Tapahtuma järjestetään 18. - 19. maaliskuuta 2023 G-kerroksessa, ja siinä on yhteensä yli 60,000 XNUMX bahtia ja kunniapalkinto.

Yleisöllä on mahdollisuus nähdä lahjakkaita 13-19-vuotiaita lukiomuusikoita eri puolilta Chonburin maakuntaa kilpailemassa toisiaan vastaan ​​pääpalkinnosta. Voit myös odottaa kuulevasi erilaisia ​​musiikkityylejä popista rockiin, jazzista klassiseen musiikkiin ja paljon muuta.

Nähdään siellä!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.