Pattayan pormestari sanoo, että Songkran on täysin päällä Pattayalla tänä vuonna, huhtikuun 19. päivän odotetaan olevan suurempi kuin koskaan

Pattaya, Thaimaa-

Sitä oli jo odotettu useiden äskettäisten suunnittelukokousten jälkeen, mutta tänään Pattayan pormestarin sosiaalisen median tilit vahvisti uutisen, joka miellyttää monia baareja ja matkailuyrityksiä sekä innokkaita turistilaumoja, mutta todennäköisesti turhauttaa joitakin tapahtumaa halveksivia ulkomaalaisia ​​lukijoita.

Kolmen vuoden Covid-rajoitusten jälkeen ja yhteensä neljä vuotta edellisestä ei-perinteisestä ainoasta Songkranista vuonna 2019, thaimaalainen uusivuosi ja kuuluisat vesitaistelut palaavat.

Tämä tarkoittaa sitä, että niille, jotka haluavat välttää vettä, on varoitus hyvissä ajoin etukäteen, ja Songkraniin matkoja ja lomia suunnittelevilla on varmuus siitä, että toisin kuin aikaisempina vuosina kuuluisat, mutta polarisoivat vesitaistelut sallitaan.

Tapahtuma osuu myös Pattayan kaikkien aikojen suurimman konsertin kanssa, Rolling Loud, Legend Siam. Tämä näkee maailmankuulut hip hop- ja rap-artistit, kuten Cardi B, Travis Scott, Rick Ross, Lil Pump, Chris Brown ja kymmenet muut, nousevat Pattayaan.

Lisäksi alueen ostoskeskukset suunnittelevat myös suuria konsertteja ja Songkran-tapahtumia, ja lähes jokaisessa kaupungin baarissa järjestetään erityisiä tapahtumia ja juhlia uudenvuoden kunniaksi.

18. huhtikuuta nähdään Songkran Nakluassa virallisesti ja 19. huhtikuuta on heidän kaikkien isoisä Pattayassa, mutta todellisuudessa koko alue juhlii sadat tuhannet ihmiset heittelemässä vettä kaduilla.

Valmistaudu… Vihaa tai rakasta, vesifestivaali on palannut. Joillakin kaupungin alueilla vesitaistelut alkavat todennäköisesti 12. tai 13. huhtikuuta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/