Nongpruen kunta isännöi Cyclecross & Motocross 2023 -tapahtumaa 19. maaliskuuta

Pattaya -

Nongpruen kunta valmistautuu isännöimään Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 -tapahtumaa 19. maaliskuuta. Tapahtuman on määrä tapahtua lähellä Mabprachanin tekojärveä, ja se lupaa olla innostava kokemus sekä ratsastajille että katsojille.

Kilpailun tavoitteena on edistää paikallisten moottoriurheiluurheilijoiden kehittymistä kansalliselle tasolle ja tarjota paikallisille urheilijoille mahdollisuus esitellä taitojaan.

Nongpruen kunta on investoinut aktiivisesti infrastruktuuriin ja turvallisuustoimenpiteisiin, jotka ovat välttämättömiä tällaisen tapahtuman isännöimiseksi, koska kilpailu on kerännyt viime vuonna valtavaa huomiota nopeuden ystäviltä eri puolilta maata.

Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 järjestetään 9. maaliskuuta kello 6-19. Tapahtuman järjestäjät lupaavat, että siitä tulee jännittävä kokemus kaikille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.