Kansanterveysministeri nimitetty virkaa tekeväksi liikenneministeriksi

KUVA: พรรคภูมิใจไทย

Kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul on nimitetty virkaa tekeväksi liikenneministeriksi Saksayam Chidchobin tilalle, joka erotettiin tehtävistään oikeuden päätöstä odotellessa.

Thaimaan hallitus hyväksyi nimityksen tiistaina 14. maaliskuuta, ja se astui voimaan välittömästi julkishallintolain 42 artiklan mukaisesti, hallituksen tiedottajan Trisulee Traisoranakulin mukaan.

Perustuslakituomioistuin määräsi Saksayamin väliaikaisesti lopettamaan ministeritehtäviensä hoitamisen, kunnes saadaan päätös hänen väitetystä osakkeiden salaamisesta rakennusyhtiössä, jonka hän väitti palkitsevan useilla valtion rakennusurakoilla.

Ministeri on toistaiseksi kiistänyt kaikki syytökset.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.