Pattaya Gears Up for Windsurf and SUP Contest 16.-26. maaliskuuta

KUVA: SUP Pattaya Championship 2023

Pattaya -

Pattaya valmistautuu jännittävään purjelautailun ja stand-up paddleboardingin (SUP) taisteluun Jomtienissa 16.-26. maaliskuuta vauhdittaakseen taloutta ja edistääkseen matkailua.

Valtuuston kokous pidettiin eilen 14. maaliskuuta tulevaa korkean energian kilpailua varten. Pattayan apulaispormestari Krishna Boonsawat, joka johti kokousta, keskusteli useista asioista tapahtuman järjestäjien, poliisin ja kaupungin virastojen kanssa.

Varapuheenjohtaja korosti urheilijoiden turvallisuutta ja mukana olleiden mukavuutta koko tapahtuman ajan.

Kilpailu on jaettu kahteen kategoriaan: purjelautailu 16.-19. maaliskuuta ja SUP 25.-26. maaliskuuta, yhteensä 6 päivää lähellä Jomtien Beach Sports Service Centeriä. Mukana on yli 300 urheilijaa eri puolilta maata.

Krishna sanoi, että kilpailu ei ainoastaan ​​edistä terveellisiä elämäntapoja ja tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden tulla tuleviksi kansallisurheilijoiksi, vaan se myös edistää Pattayan imagoa urheilukaupunkina ja auttaa lisäämään matkailua.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.