Burmalaista huoltoasematyöntekijää Chonburissa leikattiin veitsellä, koska hänen väitetään aiheuttaneen häiriötä humalassa

Chonburi -

Tuntematon epäilty viilteli burmalaista huoltoasematyöntekijää ja vei hänet sairaalaan eilen aamulla 13. maaliskuuta. Loukkaantuneet työtoverit totesivat, että syyllinen saattoi olla närkästynyt uhrille, koska hän aiheutti päihtyneisyyttä.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät ja Mueangin poliisi ryntäsivät huoltoasemalle Chonburin Mueangin alueella sen jälkeen, kun heille ilmoitettiin vakavasta fyysisestä pahoinpitelystä noin kello 7. He löysivät Burman kansalaisuuden olevan huoltoasematyöntekijän, Mr. Myaung Paingin, makaamassa verilammikossa bensapumpun luota.

Tuntemattoman ikäisen Myaungin oikeaan jalkaan avoimia haavaumia, ja hänen tilansa oli vakava. Pelastajat yrittivät pysäyttää veren ennen kuin toimittivat burmalaisen miehen Chonburin sairaalaan.

Miehen poliisin kanssa puhuneiden kollegoiden mukaan tuntematon veitsellä käyttävä epäilty oli viillyttänyt Myaungia jalkaan. Hänen työtoverinsa sanoivat, että uhri aiheutti usein haittaa juotuaan liikaa ja saattoi suututtaa jonkun.

Poliisi tutkii huoltoaseman valvontakameroita ärtyneen epäillyn jäljittämiseksi.

Jäi epäselväksi, miksi työntekijä oli ilmeisesti päihtynyt työpaikallaan, TPN media toteaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.