Kiinteistöt: Eksklusiivinen ja harvinainen rantakiinteistö upealla Koh Lantan saarella Krabin maakunnassa

Eksklusiivinen ja harvinainen rantakiinteistö upealla Koh Lanta (Noi) saarella Krabin maakunnassa. Ensiluokkainen rantatontti itsessään on n. 3.8 Rai tai 6,720 52 neliömetriä ja on suorakaiteen muotoinen. Maan rantaraja on n. XNUMXm pitkä.

52.5 miljoonan bahtin markkina-arvo, saatavilla syvällä 44 miljoonan bahtin alennuksella. Länsinäkymä, katso auringonlaskua suoraan kuuluisien Phi Phi -saarten ylle. Chanote Omistuskirja Freehold. Osta thaimaalaisen yrityksen omistus vain yhdellä 51 %:n thaimaalaisella osakkeenomistajalla ja yksinkertaisella paperisiirrolla.

Vain vakavasti kiinnostuneille ostajille ota yhteyttä suoraan Pattaya Newsiin osoitteessa Editor@ThePattayaNews.com joka yhdistää kiinnostuneet asiakkaat myyjään kyselysi avulla. Katso lisätietoa YouTuben drone-videosta kommenteista. Sponsoroitu.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/