Raivostunut transsukupuolinen henkilö kiipesi lipputankoon Pattayan poliisiaseman ulkopuolella ja aiheutti julkisuuden

Pattaya, Thaimaa-

Vihainen ja kihlautunut transsukupuolinen henkilö kiipesi lipputankoon Pattayan poliisiaseman ulkopuolella, välähti turisteja ja huusi uhkauksia ja loukkauksia sivullisten joukoille aikaisin tänä aamuna.

Tapaus sattui noin klo 12 tänään, 15. maaliskuuta 13 Pattayan poliisiaseman edessä osoitteessa Soi 2023.

Transsukupuolinen henkilö, jolla on Pattayan poliisin mukaan rikostausta, lensi raivoon aseman edessä, uhkasi turisteja ja huusi epäjohdonmukaisesti pelotellen sivullisia.

Henkilö, jonka nimeä Pattayan poliisi salasi psykiatrista arviointia odotettaessa, kiipesi jossain vaiheessa aseman edessä olevaan lipputankoon ja alkoi vilkutella turisteja ja sivullisia, samalla kun he silti loukkasivat ja uhkailivat.

Useat Pattayan poliisit onnistuivat pidättämään ja pidättämään henkilön, joka tuotiin asemalle vietäviksi paikalliseen sairaalaan psykiatrista arviointia ja mahdollista lääketieteellistä apua varten.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/