Paikallisten kalastusonnettomuuksien seurauksena Bang Saen Beachiltä löydettiin satoja kuolleita kaloja

Chonburi -

Chonburin meri- ja rannikkoresurssien osasto (DMCR) on vahvistanut, että sadat Bang Saen Beachille aiemmin huuhtoutuneet kuolleet kalat olivat seurausta paikallisesta kalastusveneonnettomuudesta.

Huippumäärä kuolleita kaloja raportoitiin huuhtoutuneen Bang Saen Beachille Chonburissa maaliskuun 11. päivänä, mikä aiheutti välittömän tutkimuksen DMCR:n ja Thaimaan ylemmän lahden rannikkoresurssien tutkimus- ja kehityskeskuksen välillä, DMCR:n apulaispääjohtaja Mr. Apichai Ekwanakul paljasti paikalliselle medialle.

Hän sanoi, että kalat olivat enimmäkseen samaa Anodontostoma Chacunda-lajia, joka tunnetaan myös lyhenteenä, ja ne olivat samankokoisia, mikä johti alustavaan oletukseen, että ne olisivat saattaneet paeta kalastusansasta.

Saensukin kunta on ryhtynyt toimiin kerätäkseen Bang Saen Beachiltä kaikki kalaruhot, joiden kokonaispaino on noin 8,000 XNUMX kiloa.

Apichai paljasti, että paikallisen kalastajayhteisön keskuudessa tehdyn tutkimuksen jälkeen hän havaitsi, että kalat olivat karanneet repeytyneestä kalaverkosta ja tuulen ja aaltojen pyyhkäisivät ne pois rantaa kohti.

– Veneilijöitä on jo ohjeistettu olemaan varovaisempia kalastustoiminnassaan, pääjohtaja totesi.

Veden laatutesti suoritetaan muiden tapahtumiin mahdollisesti liittyvien tekijöiden selvittämiseksi paikallisten asukkaiden rauhoittamiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.