Mukava voitto 8 wicketillä Royal Bangkokin urheiluseuran CC:stä, Pattaya Cricket Club nousi 4. sijalle

Pilvinen ja kostea päivä näki Pattaya CC:n RBSC Polo Club -kentällä etsimässä viidettä voittoaan kuudesta ottelusta ja toivoen pääsevänsä Bangkokin krikettiliigan neljän parhaan joukkoon.

Tämä oli toinen ottelu, jossa PCC:n keilaajat hallitsivat vastustajan lyöjiä tarkalla keilailulla ja hyvällä kentällä. 4 saaliita, 2 ulosajoa ja juoksunopeus vain 4.48 kuristi RBSC:n 112:een 8:lla 25:ssä kierrossa, mikä muuttui PCC-avaajien kävelyksi puistossa.

Ryan Driver suoritti heiton Anil Tanwanin kanssa, jonka hän voitti ja ilmoitti tuomarille Samad Akbarille, että PCC pelaisi ensimmäisenä. Anil Tanwani ja Subhan Khan astuivat kentälle ja kohtasivat Ryan Driverin ja Rabpreet Singhin. Molemmat keilaajat pitivät lyöntimiehiä tiukassa, mutta tarjouksessa oli vain vähän juoksua. Ryan löi ensimmäisenä, kun hän keilaili Subhania neljällä 4 pallosta. Abhinder Singh meni ulos ja Preetin tilalle tuli Habby Singh, kun taas Ryan jatkoi.

Habbyn käsivarressa oli hieman huojuntaa ja hän antoi 5 leveää ja antoi lyöjille hieman vapautta maalintekoon, mutta hän iski seuraavana, kun Abhinder oli loukussa LBW:ssä 13:lla ja RSBC:llä 37 2:lla 10:ssä. Andy Emery ja Jainish Parikh ottivat haltuunsa keilailuhyökkäyksen yhdellä mainitsemattomalla siirrolla Hamsie Singhiltä. Ei kestänyt kauan, kun Andy tunkeutui RBSC:n keskimääräiseen järjestykseen.

Luke Stokes sai Anil kiinni 19 ajaksi ja jätti Kavi Singhin ja Gaurav Kukrejan ovelle. Seuraavassa erässä nähtiin enemmän verilöylyä, kun Andy sai Kavin kiinni 9:llä pitkällä rajalla ja 67:llä 4:llä 15. erässä. 3 palloa myöhemmin äskettäin saapunutta Nishant Groveria pyydettiin varmuuskopioimaan huonolla singlellä, jota hän ei tehnyt, kun Preet heitti suoran osuman kantoihin lyhyestä keskipisteestä. 67 5:lle 15. vuorossa ja RBSC:llä oli vaikeuksia juoksunopeuden ja porttien suhteen.

Juomien jälkeen RBSC toipui hieman, kun Gaurav löi hyvin, apunaan Ravi Patel, joka lähti seuraavana 86:lla. Ravin juoksi vanha "Kyllä. Ei kyllä. Anteeksi. Hups”-saaga Hamsien heitolla – se saavutti maalivahtia 3. pomppuun, mutta vielä oli aikaa juosta Ravi ulos. Andy lopetti loitsun 5 kierrolla, 2 17:llä ja päivän parhailla hahmoilla. Preet palasi hyökkäykseen välittömällä vaikutuksella Gauruvin ollessa Luken perässä 24 ja 98 7.

Kaksi palloa myöhemmin Arvinder Singh löi korkean pallon pitkälle, jossa Trevor Moolman sprintti 20 metriä saadakseen pallon kiinni täydessä kallistuksessa. Hämmästyttävä saalis ja 98 8:sta 23. yli. Muutama juoksu lisättiin ilman tappiota, ja RBSC:n vuoroparit päättyivät 112 8:lle ja PCC:n erinomaiselle keilailu- ja pelivuorolle.

Wez Masterton ja Ryan kohtasivat Princy Singhin ja Gauruvin, jotka molemmat keilasivat erittäin hyvin ja pitivät juoksunopeuden 4:ssä. Kavi päästi kissan ulos pussista, kun hän keilaili kolme No Balls -peliä Wezille, joka tyrmäsi niistä jokaisen neljällä ja yhden vapaalla osumalla. Wez jäi kiinni yhdestä vapaasta osumasta, mutta sitä ei laskettu. 4 pois ja Kavi vetäytyi.

Arvinder korvasi hänet ja palautti Wezin välittömästi telttaan hitaamman pallon pomppineena, ja Nishant nappasi hänet suojapisteestä 26. 40 vastaan ​​1 7. erässä. Sillä välin Ryan löi Arvinderia ympäri maata ja keräsi tasaisesti juoksuja. Luke korvasi Wezin, ja Gauruv piti hänet alun perin hiljaa, mutta sai pian Arvinderin kiinni.

Harminder aloitti hyökkäyksen ja oli erittäin taloudellinen, mutta PCC ylitti silti 100:n rajan 18. erässä runsaalla lyönnillä ja kierroksilla kädessään, mutta RBSC ei antanut periksi. Charenjeet Singh sai Luken kiinni ja keilasi ensimmäisessä erässä 27:llä erittäin keskimääräisellä laukauksella ja PCC oli 105 2:lla. Trevor meni ulos viimeiselle 2:lle, mutta Ryan päätti ottelun valtavalla 6:lla ja PCC päätti. 118 2 ja voitto 8 ovella.

Ryan Driver oli jälleen ottelun mies, 56 ei ulos ja 5 ylitystä 1 20 ja 1 saalis. Tämä oli erittäin hyvä kokonaissuoritus PCC:ltä.

PCC haluaa kiittää sponsorejaan, Outback Baria, Magic Baria, Ayen Baria ja Pattaya Sports Groupia.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.