Harvinainen Golden King Cobra vangittu ja julkaistu Chonburissa

Chonburi -

Massiivinen kuningaskobra vangittiin eilen 12. maaliskuuta Chonburin asuinalueen ympäriltä. Peto ei järkyttänyt asukkaita vain suurella koostaan, vaan myös harvinaisella kultaisella värillään.

Paikallisten käärmeenkäsittelijöiden ryhmälle ilmoitettiin mahdollisesti vaarallisen käärmeen nähdessään rentoutumassa talon lähellä Khlong Kiewin osa-alueella Ban Buengin alueella, Chonburissa. Kun he saapuivat taloon, heitä tervehti onneton asunnonomistaja, joka pelosta vapisten osoitti sormellaan matelijaa.

Peto piiloutui auringolta vanhojen aaltopahvilevyjen alla. Kymmenen käärmeasiantuntijaa joutui ympäröimään kasaa ja poistamaan rautalevyt hitaasti, jotta kultainen käärme oli jo varoittanut heidän läsnäolostaan ​​ja kiertyneenä iskuasentoon.

Käärmeenkäsittelijät kuitenkin käyttivät älykkäästi taskulampun valoa kääntääkseen käärmeen huomion ja hillitsivät sen sitten köydellä päänsä ympärillä. Kun he mittasivat sen, he ymmärsivät, että peto oli yli 4.34 metriä pitkä ja painoi 18 kiloa.

Jättimäisen eläimen kultainen väri oli käärmeenkäsittelijän mukaan hyvin harvinainen. Se laitettiin varovasti pussiin ja kuljetettiin läheiseen pelastuskeskukseen lisätutkimuksia varten, ennen kuin se lopulta päästettiin takaisin läheiseen metsään.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.