Chonburi-moottoripyöräilijä pysäköi auton punaiseen valoon ja kuolee

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Moottoripyörällä ajanut 27-vuotias mies törmäsi punaisessa valossa pysäköidyn sedanin takaosaan ja menehtyi. Mies menehtyi vammoihinsa ennen pelastusyksiköiden saapumista.

Viime yönä, 12. maaliskuuta, thaimaalainen mies nimeltä Mr. Ekaphol Thongkaew löydettiin kuolleena Bangsaen Beachille johtavasta risteyksestä Muengin kaupunginosassa Chonburissa. 27-vuotias kuoli vakaviin kasvovammoihinsa törmättyään valkoisen/vaaleanpunaisen Honda Wave -moottoripyöränsä sedanin takaosaan.

Sedanin kuljettaja, 43-vuotias herra Suwisit Chuchatthaisan, kertoi paikalliselle medialle odottavansa vihreää valoa risteyksessä, kun uhri yhtäkkiä perääntyi. Aluksi hän luuli, että se oli auto, mutta oli myöhemmin järkyttynyt saatuaan tietää, että se oli moottoripyörä ja että kuljettaja kuoli.

Suwisit ilmoitti soittaneensa poliisille välittömästi. Sillä välin viranomaiset tarkistavat risteyksestä CCTV-kuvaa todistaakseen sedanin kuljettajan tarinan paikkansapitävyyden. Uhrin ruumis kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.