Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Ilmansaastumisongelma hallitsee thaimaalaista mediaa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 6. maaliskuuta 2023 sunnuntaihin 12. maaliskuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Amerikkalainen turisti sunnuntaina 5. maaliskuuta sai 50,000 XNUMX bahtia korvauksena Bangkokissa sijaitsevalta Club Khaosanilta sen jälkeen, kun pubin vartijat laittoivat hänet käsirautoihin ja löivät hänet kasvoihin vesipulloa koskevasta väärinkäsityksestä.

Kaikkiaan seura sai potkut tapahtuman jälkeen kuusi potkuria ja manageria.

2. Yli 15,000 XNUMX turistia liittyi Full Moon Party -juhliin Phanganin saarella Surat Thanissa.

Tämän kuun Full Moon Party oli siirretty 6. maaliskuutath maaliskuuhun 7th Makha Buchan buddhalaisen loman vuoksi, jolloin alkoholin myynti kiellettiin Thaimaan lailla.

3. Poliitikosta tuli ilmiantaja Chuvit Kamolvisit, joka hyökkää kiivaasti Bhumjaithai-puolueen ministereitä, erityisesti erotettuja liikenneministeri Saksayam Chidchobia vastaan, monista väitetyistä väärinkäytöksistä massiivisessa Orange Line -sähköjunahankkeessa.

Erotettu ministeri on toistaiseksi kiistänyt kaikki syytökset ja odottaa tuomioistuimen päätöstä.

4. Thaimaan hallitus on heidän mukaansa ratkaisemassa PM 2.5 -pölysaastetta ja kehottaa ihmisiä välttämään ulkoilua.

Chiang Mai oli ykkönen maailmassa 9. maaliskuuta ilmansaasteiden suhteen verkossa AQI-indeksien perusteella.

5. Airport Interdiction Task Force (AITF) ja Narcotics Suppression Bureau (NSB) ovat onnistuneesti sieppaneet suuren huumekätkön ja estäneet niitä pääsemästä määränpäähänsä useissa merentakaisissa maissa.

Nämä huumeet salakuljetettiin Thaimaahan Johannesburgista, Etelä-Afrikasta ja Etiopiasta, ja ne oli tarkoitettu Hongkongiin, Taiwaniin, Koreaan ja Australiaan, pääkomissaari kertoi lehdistötilaisuudessa.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.