Yksi henkilö kuoli, yksi loukkaantui vakavasti kolmen ajoneuvon kolarissa Pattayalla

Pattaya -

Yksi henkilö kuoli ja toinen henkilö on saanut useita vakavia vammoja porrasauton törmättyä kahteen moottoripyörään Pattayan alueella.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta lauantai-iltana (11th) klo 11 Soi Wat Boon Kanjanaramissa Nongpruessa.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen sedanin ja kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Sedan-kuljettaja Mr. Nawaphon Kongkajorn, 27, oli paikalla vahingoittumattomana ja odotti poliisia. Läheiset pelastustyöntekijät löysivät Makawan Puminthongin, 19, ruumiin.

Toinen moottoripyöräilijä, Manop Nooieam, 44, sai vakavia vammoja. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Nawaphon kertoi Pattayan poliisille, että vastakkaisella kaistalla ollut moottoripyörä törmäsi välittömästi hänen sedaniinsa. Kuljettaja lensi ilmaan ennen kuin hän laskeutui sedanilleen, minkä seurauksena hän törmäsi toiseen moottoripyörään.

Ei ollut heti selvää, kumpi moottoripyörän kuljettaja, Manop vai Makawan, oli ensimmäinen moottoripyörä, joka törmäsi Nawaphoniin.

Pattayan kaupungin poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen onnettomuuden tarkan syyn ja tapahtumien aikataulun.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.