Poliisi vastustaa moottoripyöräilijöitä Pattayalla, lupaus ratkaista kasvavat ongelmat

Pattaya -

Poliisi torjui moottoripyöräkilpailijoita Pattayan alueella viime yönä ja lupasi ratkaista kasvavat kilpailuongelmat alueella.

Chonburin poliisin maakunnan apulaiskomentajan eversti Patikorn Sornchain ja Pattayan kaupungin poliisin johtama poliisiryhmä perusti tarkastuspisteen Jomtien Second Roadin ja Sukhumvit Roadin risteykseen Nongpruessa viime yönä (11. maaliskuuta).th).

Eversti Patikorn kertoi Pattaya Newsille, että monet moottoripyöräilijät haluavat kokoontua tälle alueelle. Asukkaat ovat valittaneet aiheuttavansa yleistä häiriötä.

Monet pääosin teini-ikäisten moottoripyörät pysäytettiin tarkastuksia varten. Yli 30 heistä löytyi muunnetuista moottoripyöristä, joissa oli äänekäs pakoputki, ilman rekisterikilpiä eikä voimassa olevia ajoneuvodokumentteja. Moottoripyörät takavarikoitiin, ja kuljettajia ja/tai heidän laillisia huoltajiaan vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin, jos se soveltuu.

Lisää valokuvia:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.