Pattayan pormestari vierailee Berliinissä osallistuakseen "Discover Thailand, Journey to Happiness" -tapahtumaan

KUVA: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches vieraili äskettäin Berliinissä Saksassa avatakseen yhdessä Discover Thailand, Journey to Happiness -tapahtuman toivoen houkuttelevan lisää saksalaisia ​​turisteja Pattayaan.

Pormestarin henkilökohtaisessa Facebook viesti, Poramase paljasti, että hän oli äskettäin matkustanut KaDeWe-tavarataloon Berliinissä avaamaan Discover Thailand -tapahtuman yhdessä muiden thaimaalaisten viranomaisten kanssa, mukaan lukien Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Yuthasak Supasorn.

9.–11. maaliskuuta kestänyt matkailun piristysnäyttely järjestettiin yhteistyössä TAT:n ja Central Groupin kanssa kampanjalla ”Vieraile Thaimaassa Vuosi 2023: Upeita uusia lukuja.” Tapahtuman tavoitteena on houkutella paljon rahaa käyttäviä saksalaisia ​​turisteja ja muita eurooppalaisia ​​vierailijoita Thaimaahan ja Pattayalle lisäämään matkailua.

KUVA: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Poramase toimi näyttelyn aikana oppaana ja johti osallistujia useisiin osastoihin, joissa esiteltiin Pattayan kohokohtia. Facebook-julkaisussa hän paljasti, että tapahtuma keräsi innostunutta palautetta ja positiivista palautetta lukuisilta ulkomaalaisilta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.