Pattayan pormestari vierailee Berliinissä osallistuakseen "Discover Thailand, Journey to Happiness" -tapahtumaan

KUVA: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches vieraili äskettäin Berliinissä Saksassa avatakseen yhdessä Discover Thailand, Journey to Happiness -tapahtuman toivoen houkuttelevan lisää saksalaisia ​​turisteja Pattayaan.

Pormestarin henkilökohtaisessa Facebook viesti, Poramase paljasti, että hän oli äskettäin matkustanut KaDeWe-tavarataloon Berliinissä avaamaan Discover Thailand -tapahtuman yhdessä muiden thaimaalaisten viranomaisten kanssa, mukaan lukien Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Yuthasak Supasorn.

9.–11. maaliskuuta kestänyt matkailun piristysnäyttely järjestettiin yhteistyössä TAT:n ja Central Groupin kanssa kampanjalla ”Vieraile Thaimaassa Vuosi 2023: Upeita uusia lukuja.” Tapahtuman tavoitteena on houkutella paljon rahaa käyttäviä saksalaisia ​​turisteja ja muita eurooppalaisia ​​vierailijoita Thaimaahan ja Pattayalle lisäämään matkailua.

KUVA: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Poramase toimi näyttelyn aikana oppaana ja johti osallistujia useisiin osastoihin, joissa esiteltiin Pattayan kohokohtia. Facebook-julkaisussa hän paljasti, että tapahtuma keräsi innostunutta palautetta ja positiivista palautetta lukuisilta ulkomaalaisilta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.