Toinen liikennettä haittaava tietyö väsyttää Pattayan asukkaita kolmannella tiellä

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattaya City on osittain sulkenut toisen tien korjatakseen juuri korjatun viemäriongelman.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Pattayan paikalliset asukkaat Pattaya Third Roadilla lähellä Moom Aroi -ravintolaa valittavat uusien tietöiden alkamisesta viemärijärjestelmän ja joidenkin suurten maanalaisten pumppujen asentamiseksi.

Thaimaan tiedotusvälineiden mukaan hanke vie kaksi kaistaa tai noin 50 metriä Pattaya Third Roadia, mikä aiheuttaa matkustusongelmia, vaikka median mukaan tämä paikka oli aiemmin käynyt läpi salaojitusprojektin useita kuukausia sitten, minkä piti. valmistuu jo kaupungin tiedotteen mukaan.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Syy töiden jatkamiseen oli paikallisten tiedotusvälineiden mukaan se, että viemäripeitteet eivät sopineet kunnolla tien pintaan, joten aina kun ajoneuvot kulkivat niiden yli, se aiheutti kovaa metallin kolinaa, joka kaikui ympärilläsi. Tämä sai Pattaya Cityn tilaamaan uuden tietyön uuden ongelman ratkaisemiseksi.

Tarkkaa valmistumispäivää ei ole raportissa, Pattaya News huomauttaa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.