Sedanin kuljettaja erehtyi Pattayalla vihreän valon punaiseksi ennen törmäystä toiseen sedaniin

Pattaya -

Sedan ajoi punaista valoa ja törmäsi toiseen ajoneuvoon aiheuttaen sen törmäyksen merkkipylvääseen. Kuljettaja ei loukkaantunut ja väitti sekoittaneensa vihreän valon punaiseen valoon.

Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät ryntäsivät liikenneonnettomuuspaikalle Keski-Pattayan risteyksessä noin kello 3 aamulla tänä aamuna 10. maaliskuuta. He löysivät tieltä hajallaan kaksi sedania, valkoiset ja pronssiset Honda Civicit, kaatuneen moottoripyörän ja autonosia.

Valkoisessa autossa oli suuria vaurioita oikealla sivulla. Se oli myös kaatunut ja kaatunut tien reunassa olevan kylttipylvään. Pelastajat kertoivat The Pattaya Newsille, että onnettomuudessa loukkaantui kolme ihmistä, mukaan lukien valkoinen sedanin kuljettaja ja moottoripyöräilijä.

Pronssisen sedanin kuljettaja Sirikanya Kraipimai, 34, myönsi törmänneensä valkoiseen sedanin ja aiheuttaneen sen törmäyksen pylvääseen ja moottoripyörään. Thaimaalainen nainen, joka ei loukkaantunut, sanoi sekoittaneensa vihreän valon punaiseen valoon.

Nainen vietiin Pattayan poliisiasemalle mahdollisia liikennesyytteitä vastaan. Kaksi uhria toipuvat sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.