Pidä huolta lapset Thaimaasta maaliskuuhun ja sano EI naisiin kohdistuvalle väkivallalle tänä sunnuntaina Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

Tänä tulevana sunnuntaina, 12. maaliskuuta, Pitäkää huolta lapsista järjestää kävelyn sanoakseen Ei naisiin kohdistuvalle väkivallalle. He tapaavat Thai Airwaysin entisessä toimistossa (Beach Roadin alussa) klo 9.30. Kävely Beach Roadin jalkakäytävällä päättyy heti, kun ne saavuttavat Central Pattaya Roadin (Klang). Kaikki ovat kutsuttuja. Valkoista t-paitaa suositellaan.

Kiitos,

Pitäkää huolta lapset!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/