Nauti Chateraisen aitoja japanilaisista makeisista ja jäätelöstä Japan Festivalilla Keski-Srirachassa!

Chateraise, yksi Japanin johtavista makeisbrändeistä, esittelee herkullisia makeisiaan ja jäätelöään Tasty-osastolla tulevan "Japan Festival Volume 1" -tapahtuman aikana Central Srirachassa iltapäivisin 18. ja 19. maaliskuuta 2023.

Merkkaa kalenteriisi 18. ja 19. maaliskuuta 2023, sillä odotettu "Japan Festival Vol1" on tulossa Central Festival Srirachalle!

"Chateraise" on kuuluisa japanilainen makeisbrändi, ja he tuovat maukkaita herkkuja ja jäätelöä Central Srirachaan "Japan Festival Vol1" -tapahtumaa varten 18. ja 19. maaliskuuta 2023.

Chonburissa voit löytää "Chateraisen" vain Tasty Minimart & Café Grillissä ja -baarissa. Heidän makeiset, kakut ja jäätelönsä valmistetaan Japanissa käyttämällä puhdasta vettä ja huippuluokan ainesosia, kuten hienoja munia ja maitoa.

vesi: https://fb.watch/98tZrfPhK-/
Maito: https://fb.watch/98uESPNMvk/
Muna: https://fb.watch/98uLXzL0j4/

Tapahtumapäivinä nämä alla olevat herkulliset jäätelöt ovat saatavilla Tasty-osastolla:

Tule nauttimaan "Chateraisen" ihastuttavia makeisia ja jäätelöä Japan Festivalilla Central Srirachassa 18. ja 19. maaliskuuta. Älä missaa mahdollisuutta hemmotella itseäsi näillä herkullisilla herkuilla!

Keski-Srirachan sijainti

Tastyn osasto sijaitsee tapahtumatilassa Central Srirachan 2. kerroksessa. Osasto on avoinna iltapäivällä festivaalin molempina päivinä.

Chateraisen makeisia ja jäätelöä löydät nyt myös Tasty Minimartista Pattayasta!

Tasty Minimart on avoinna klo 8-8 minimarketille ja 9-7 kahvilalle. Huomaa, että kahvila on suljettu joka maanantai.

Tietoja kaupasta:

Tasty Minimart sijaitsee lähellä Bali Hain laituria ja Pratumnakin kukkulalle johtavaa reittiä, ja se on Pattayan piilotettu helmi, jossa on minimarket, grilli, baari ja kahvila yhdessä. Tämä upea paikka sijaitsee Unixx-huoneiston edessä, ja sen omistaa ja ylläpitää Pattaya Japanese Association (PJA), -sulku ystävä ja yritysmainostaja Pattaya Newsissa.

Paikka on avoin kaikille vierailijoille riippumatta siitä, asutko Unixxissa vai et. Ilmainen pysäköinti on saatavilla myymälän lähellä, joten sinne pääsee helposti. Älä missaa tätä upeaa löytöä Pattayasta!

Tasty Minimartin sijainti

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.