Sri Racha -nainen kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa, hänen tyttärensä selvisi vakavista vammoista

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

41-vuotias äiti menehtyi traagisesti ajaessaan moottoripyöränsä sähköpylvääseen. Hänen ratsastajatyttärensä selvisi kolarista, mutta loukkaantui vakavasti.

Nongkhamin poliisi ja hätäkeskukset vastasivat eilen 8. maaliskuuta kuolemaan johtaneeseen liikenneonnettomuuteen Sri Rachan piirin Chonburissa Nongkhamin osa-alueella. Tiellä viranomaiset löysivät kaksi naisuhria, jotka tunnistettiin Potjaman Chukliniksi, 41, ja hänen 7-vuotiaan tyttärensä.

Kaksikko ei reagoinut ja sai vakavia vammoja. Potjaman, jonka Honda Wave 110i -moottoripyörä löydettiin kaatuneena lähistöltä, sai kasvohaavoja ja verenvuotoa. Pelastajat antoivat hänelle hengenpelastuselvytyksen, mutta ne eivät onnistuneet. Myös hänen tyttärensä sai elvytystä ja hänet kuljetettiin lähimpään sairaalaan. Hän oli elossa ja oli läheisessä lääkärinhoidossa, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat.

Onnettomuuden silminnäkijän Jim Srisuwanin mukaan uhri ajoi moottoripyöräänsä suurella nopeudella. Sitten hän kynsi sähköpylvääseen ja heitettiin maahan tyttärensä kanssa.

Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan odottamaan uskonnollisia rituaaleja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.