Save a Child's Eyes: Pattayan Rotary Clubin projekti

Pattayan Rotary Club käynnisti "Save a Child's Eyes" -projektin heinäkuussa 2018. Ensimmäinen saaja oli 15-vuotias poika, jolla oli jo silmälasit, mutta yksi linssi oli murtunut kokonaan, puolet toisesta kädestä katkesi. ja molempia puolia pidettiin yhdessä teipillä.
Hänen silmälasinsa olivat olleet tässä tilassa 8 kuukautta, ja koska hänellä ei ollut varaa hankkia uusia, hän kamppaili oppiakseen koulussa. Kuukautta myöhemmin 67 opiskelijaa todettiin tarvitsevan silmälaseja, ja tarpeen valtava määrä sai rotarit löytämään kestävän ratkaisun.
Dr. Burachai Pattaya Opticalista Pattaya Klang Roadilta halusi myös auttaa näitä lapsia, ja vahva kumppanuus syntyi. Sen jälkeen yli 335 lasta on saanut lasit ilmaiseksi.


Opiskelijoiden valinta on perusteellinen prosessi. Kun rotaryklubi on valinnut koulun tai organisaation auttamaan, opettajat tunnistavat oppilaat, joilla saattaa olla näköongelmia. Rotarit tekevät alustavan testin käyttämällä yksinkertaista silmäkaaviota ja nämä tulokset lähetetään Dr. Burachaille Pattaya Opticalista.

Sitten opiskelijat vierailevat tohtori Burachain luona ammattimaisessa silmätutkimuksessa selvittääkseen, tarvitaanko silmälaseja ja minkä tyyppisiä linssejä tarvitaan. Tohtori Burachai valmistaa lasit 70 % alennuksella tehdäkseen niistä edullisia Rotaryklubille ja sitten ne annetaan opiskelijoille ilmaiseksi.
Rotary on useaan otteeseen pystynyt auttamaan opiskelijoita, joilla on diagnosoitu vakavia silmäsairauksia, kuten glaukooma, joka voi johtaa pysyvään sokeuteen.


Vuoden 2023 alku on ollut kiireinen rotareille ja Pelastakaa lapsen silmät -projektille, sillä he ovat jo testanneet yli 100 lasta Nong Khet Yai -koulusta, Pattayan koulusta numero 6, Father Rayn erityisopetuksen koulusta ja ihmisavun lapsista. Verkko. Anteliaiden sponsoriemme Jen Huangin, Will Tierneyn ja John McKillopin avulla olemme voineet ostaa 63 paria Pattayan vähäosaisille lapsille.
Tällä hetkellä 10 lasta on vakavasti vammautunut eivätkä sen vuoksi pysty lukemaan silmäkaavion numeroita tai kirjaimia. Nämä lapset tarvitsevat erikoislääkärin silmälääkärin testaamaan näkönsä. Pattayan Rotary Club etsii edelleen sponsoria, joka auttaisi näitä lapsia saamaan erityishoitoa. Suuri kiitos kaikille Pattayan Rotary Clubin rotareille ajastaan ​​ja tuesta tälle projektille.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.