Kaksi moottoripyörällä ajavaa burmalaista työntekijää Sri Rachassa kuoli törmäyksessä kuorma-auton kanssa

Sriracha -

Burmalainen mies ja nainen murskattiin kuoliaaksi, kun heidän moottoripyöränsä törmäsi kuorma-autoon Sri Rachan Sukhaphiban 8 Roadilla.

Tieonnettomuus, johon osallistui kaksi burmalaista työntekijää, nimeltä Maung Min Nay, 29, ja rouva Naeng Ong Son, 31, ilmoitettiin Nongkhamin poliisille kello 5 keskiviikkona 30. maaliskuuta. Maung ja Naeng ajoivat moottoripyörällä kaksikaistaisella tiellä Buengin osa-alueella Sri Rachan alueella, kun heidän ajoneuvonsa törmäsi kuorma-autoon CCTV-kuvan mukaan.

Paikalliset pelastustyöntekijät kiiruhtivat onnettomuuspaikalle yhteydenoton jälkeen ja löysivät burmalaiset työntekijät vakavissa olosuhteissa. Heidät molemmat murskattiin päänsä päälle ja kuolivat traagisesti. Uhrien punainen Honda Wave -moottoripyörä löydettiin lähistöltä.

Uhrien kuolemista aiheuttanut kuorma-auto oli paikalla onnettomuuspaikalla. 28-vuotiaan thaimaalaisen kuljettajan Peerasak Pollamuengin mukaan hän näki uhrit ajamassa edessään ja soitti äänitorveaan merkiksi, että hän aikoi ohittaa heidät. Ohitessaan heidät Peerasak väitti, että äkillinen tuulenpuuska sai uhrien moottoripyörän ajautumaan hänen kuorma-autonsa alle, mikä johti kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen.

"En ajanut suurella nopeudella, ja säälin heitä vilpittömästi", Peerasak sanoi.

Uhrien ruumiit kuljetettiin läheiseen sairaalaan odottamaan heidän omaisiaan ja perheitään. Poliisi tutkii kuorma-auton kuljettajan vaatimusta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.