Pattayalainen nainen pidätettiin turistin moottoripyörän varastamisesta hänen oksentaessaan tien reunassa

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti naisen, joka oli varastanut moottoripyörän miesturistilta, kun tämä oksensi tien reunassa.

Tuntemattoman kansalaisuuden ulkomaalainen turisti Fiorenzo Cardinali teki ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle sen jälkeen, kun hänen Yamaha Grand Filano -moottoripyöränsä oli varastettu. Mies kertoi, että hän pysäköi moottoripyöränsä 25. helmikuuta noin kello 6 tienvarteen Jomtienin alueelle oksentaakseen, koska hänellä oli huono olo.

Cardinalin oksentaessa kaksi henkilöä, joista toisen poliisi tunnisti myöhemmin Sakorn Phumcharoeniksi, 39, käytti tilaisuutta hyväkseen ja ajoi ulkomaalaisen moottoripyörän pois. Cardinali myönsi jättäneensä avaimensa virtalukkoon ja teki myöhemmin valituksen.

Tiistaina 7. maaliskuuta Pattayan poliisi onnistui lopulta jäljittämään Sakornin CCTV-tallenteiden avulla. Thaimaalainen nainen pidätettiin taloyhtiöstään Pattayan Thep Prasit -alueella. Cardinalin varastettu moottoripyörä löydettiin hänen mukanaan, ja hän tunnusti varastaneensa pyörän henkilökohtaiseen käyttöön.

Epäilty on oikeudenkäynnissä, kun taas poliisi etsii hänen rikoskumppaniaan, jota ei ole vielä tunnistettu.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.