PCA Bangkok Open on 26. maaliskuuta 2023 Mambo Entertainment Bangkokissa

PCA Bangkok Open tarjoaa karsintoja 30. huhtikuuta järjestettäviin PowerFit-mestaruuskilpailuihin sekä 3. joulukuuta 2023 järjestettäviin Thaimaan mestaruuskilpailuihin, jotka molemmat ovat Pro Qualifying -tapahtumia.

Tämä ikoninen tapahtuma on PCA Thailandin vuoden ensimmäinen avoin show!

Rekisteröidy fitness-alan ikonisimpaan kehonrakennussisältöön. Urheilijat voivat ilmoittautua kahteen luokkaan lähettämällä kaksi ilmoittautumislomaketta.

Ole järjestäytynyt ja varmista, että rekisteröidyt verkossa etukäteen - http://www.pcaofficial.com/thailand2023

Tämä tapahtuma pidetään uskomattomassa Mambo Entertainmentissa Bangkokissa.

Aloitetaan kausi 2023 räjähdysmäisesti!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.