Pattaya Cricket Club Steamrolls Kerala Strikers CC voitti 7 Wicketin 15.4 kierrossa

Pattaya -

Tämä painokas voitto nostaa PCC:n neljänneksi Bangkokin krikettiliigassa 8 pisteellä 4 voitosta ja 1 tappiosta, mutta silti 4 peliä käsissä nykyisten johtajien Bangkok CC:n 14 pisteellä.

Ottelu pelattiin lauantaina Horseshoe Pointissa, toisin kuin normaali sunnuntai, mikä saattaa selittää, miksi El Dutchie oli AWOL. Se antoi kuitenkin The Old Dependablesille, Animal Slaterille ja Reds Liddelille mahdollisuuden juosta nurmikentällä iltapäivän.

PCC:llä oli 4 ensimmäisen joukkueen pelaajaa poissa, ja debytoinut keilaaja esiteltiin puolelle, Rabpreet Singh. PCC:n erinomainen keilailu rajoitti Keralan tiukasti neljään juoksuun ennen juomista, ja vaikka he toipuivat viimeisten 4 ylikierroksen aikana, heidän pisteensä 10 oli täysin puolustettava. PCC kiillotti vaaditut juoksut varmalla ja hallitsevalla 128:lla, joka ei ollut pois Luke Stokesilta.

Kapteenit Luke Stokes ja Shanas Shajahan suorittivat heiton ennen erotuomari Mark Farringtonia, jonka PCC voitti ja päätti keilata ensin. Asif Thacholi ja Shanas avasivat lyönnin, kun taas Ryan Driver ja Rabpreet avasivat keilauksen. Ryan keilaili erittäin hyvän linjan ja pituuden, ja hänen lukuihinsa 5 yli 1 9 sisälsi 2 neitoa.

Rabpreetillä oli useita leveitä, mutta hän poisti Asifin kannolta ensimmäisen ylityksensä kolmannella pallolla. Loistava alku, joka jatkui, kun seuraavassa erässä Ryan poisti 3 Naveen Vargessen kantoa ankkaa varten. 2 8 in 2 kierrosta. Jidesh Avarind otti rypyn ja tarjosi kipeästi kaivattua jäykkyyttä Keralan lyöntiin Rapreetin rajoilla. Habby Singh otti tehtävän Rabpreetiltä ja keilaili vauhtia ja paranneltua linjaa, kun taas Andy Emery otti paikan Ryanilta.

Andy löi ensimmäisen erän, kun Shanaz ei saavuttanut pitkää rajaa ja Ryan nappasi hänet 12. 30 vastaan ​​2 11. erässä. Tämä toi Aju Johnin ryppyihin ja hän tarjosi erinomaisen tuen Jideshille, mutta hänellä oli hieman onnea, kun Trevor Moolman ja Chris Lindop pudottivat hänet Andyn keilailusta ennen juomia – hän teki arvostetun 35:n. Juomat otettiin juomien jälkeen. 15. yli pisteillä 57 3 ja Kerala oli selvästi jäljessä käyrästä. Nesteytys mahdollisti Jideshin ja Ajun jatkamisen korkeammalla vauhdilla. Hän otti Amit Sainin 29 juoksua kahdessa erässä, mikä pakotti hänet poistumaan.

20. erässä näytti siltä, ​​että Kerala voisi tehdä maalin 150-160, mutta tilanne hajosi, kun Aju oli lopussa 35 ja Amal Devraj kesti vain 2 palloa, ennen kuin Habby Sing löi hänet yhdelle. 1 wicketillä keilattu 22 palloa Sreyas Vargesee 3, Suvresh Surendran 5 ja Biswajeet Panigrahi kultaisesta ankasta. 12 1:lla ja vain 120 vaihtoa jäljellä, se ei näyttänyt hyvältä. Roopesh oli seuraava, joka teki lyhyen vierailun rypylle, kun Andy antoi hänelle kultaisen ankan.

Loukkauksen lisäämiseksi Jideshin ja Navaneethin välinen sekoitus näki, että 11. lyöjä juoksi yhdelle viimeisen erän toiseksi viimeisellä pallolla, jolloin Jidesh 1:lla ei ollut poissa ja Kerala 48:lla 128 kierroksesta.

Jos Kerala aikoi voittaa tämän ottelun, jotain hämmästyttävän hyvää tai hämmästyttävän huonoa piti tapahtua. Luke Stokes ja Ryan Driver ottivat rypyn vastaan ​​Jeetia ja Asifia vastaan. Kuusi Lukelle ensimmäisenä Jeetistä. Ryanin ensimmäinen kosketus nostopalloon oli jalkasilmäys, ja se meni suoraan Ajulle 2. jalan lipsahtaessa, ja hän oli poissa ankasta. Loistava alku Keralalle ja ehkä PCC-katastrofi edessä?

Trevor Moolman osallistui taisteluun ja tarjosi vankkaa tukea Lukelle, joka lyö erittäin hyvin ja keskittyen paljon enemmän kuin viime aikoina. Siitä huolimatta, Lukella oli vähän onnea, kun Navaneeth pudotti hänet jalkakaivoon pisteillä 50 pois Sreyasta ja maalivahti 90 pois Navaneethilta. Asif ja Jeet pitivät asiat kohtuullisen tiukoina viiden ensimmäisen vaihdon aikana 26 maalin jälkeen, mutta sitten Luke ja Trevor päästivät irti ja tekivät 10 per ohitus, ohittaen 100 13:ssa.

Shanas onnistui hillitsemään lyöntiä jonkin aikaa, mutta kaikki muut, Sreyas, Naveen, Navaneeth ja Aju, joutuivat pahoinpitelyyn jossain vaiheessa. Shanas teki läpimurron 111:ssä, kun in-swinger löysi raon Trevorin mailan ja tyynyn välillä, ja hän menetti jalkansa kantonsa. Juomisesta päätettiin luopua, mutta Kerala ei antanut periksi. Jainish helpotti Trevoria, ja hän päätti, että oli hyvä idea lyödä loput 28 juoksua yhdestä pallosta. Pallo meni useita kertoja korkeammalle kuin se meni pitkälle ja peli alas lumen päällä ja suoraan Navaneethin käsiin. Ulos törkeä laukaus ankka.

Andy Emery meni katsomaan ottelun päättymistä, ja kahden leveän ja yhden juoksun jälkeen Sreyasista Luke iski. Neljä, kuusi, neljä ja se oli siinä. Voitto seitsemällä ovella 15.4 siirrosta, ja Luke oli ottelun mies upealla 80:llä ei ulos.

PCC:n seuraava ottelu on vierasottelu Royal Bangkok Sports Clubilla klo 09 sunnuntaina 30. ja seuraava kotiottelu Horseshoe Pointissa lauantaina 12. klo 18 vastaan ​​AIT.

PCC haluaa kiittää sponsoreita, Outback Sports -baaria, Magic Baria, Ayen-baaria ja Pattaya Sports -ryhmää heidän tuestaan.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.