Vie viestisi tuhansille asiakkaille – Baht Bus Advertising Pattaya

Miksi mainostaa Baht-busseissa?

Baht Bus -mainonta sopii erinomaisesti bränditietoisuuden lisäämiseen ja uusien ihmisten tavoittamiseen, jotka eivät ole yhteydessä sosiaaliseen mediaan tai Youtubeen.

Bussit tuovat mainoksesi Pattayan jokaiselle alueelle. Voit kohdistaa kenelle tahansa, turisteille, thaimaalaisille (henkilökunnan saamiseksi), voit laittaa rekrytointiilmoituksia bahtibussien sisään ja mainostaa bahtibussien takana oleville autoille. Hinta on erinomaista vastinetta rahalle saadaksesi brändisi/yrityksesi esiin. Lisäksi Youtubessa on yli 10 striimaajaa, jotka säännöllisesti kuvaavat ohikulkevia bahtibusseja, mikä on toinen erinomainen bonus. Monet asiakkaat näkevät mainoksemme ihmisten YouTube-kanavilla.

Yritysten omistajat kysyvät usein, kuinka saada lisää asiakkaita. Tuomme ilmoituksemme asiakkaasi näkyville ympäri kaupunkia, heidän yöpymispaikkansa ohi ja internetissä.
Mainoksemme on suunnattu kuljettajille, jalankulkijoille ja yritysten omistajille, ja linja-autojamme tallennetaan päivittäin Youtube-kanaville, sillä streamaajat näyttävät videoivan Pattayasta päivittäin.
Voimme auttaa sinua bränditietoisuuden lisäämisessä tai meillä on erikoistarjouksia, jos ostat lisää.
Se sopii erinomaisesti asiakkaiden hankkimiseen, kun uudet ihmiset tulevat kaupunkiin ja näkevät mainoksesi ennen kuin he muodostavat yhteyden verkkoon.
Suosittelemme baarinomistajille 6 bahtia, suosittelemme gogoille/yökerhoille 15-30 bahtia busseja.
Ota yhteyttä tehokkaan mainonnan saamiseksi. Kiitos.
Ota yhteyttä Baht Bus Advertisingiin:

https://bahtbusads.com/

TAI:

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/