Thaimaan kesä alkaa virallisesti

Thaimaa -

Thaimaan kesä alkoi virallisesti sunnuntaina (5th). Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan kesäkauden odotetaan päättyvän toukokuun puolivälissä.

TMD antoi ilmoituksen perjantaina (3rd), 2023. TMD:n mukaan Thaimaan talvi päättyy ja kesäkausi alkaa sunnuntaina (5. maaliskuuta)th).

Päiväsaikaan suurimmalla osalla Thaimaan yläosien alueilla on jatkuvasti kuuma sää. Alin lämpötila on 35 astetta. Thaimaan pohjois- ja koillisosissa sää on kuitenkin vielä aamulla viileä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/