Pattayalla ajava koulun johtaja iskee ja tappaa 56-vuotiaan kodittoman miehen ylittämässä tietä

KUVA: Sivu 3 Uutisia

Pattaya -

Koulun johtaja törmäsi vahingossa sedanilla 56-vuotiaaseen mieheen ja tappoi tämän paikalla kello 7 tänä aamuna 5. maaliskuuta. Kuljettajan mukaan uhri juoksi autonsa eteen.

Traaginen onnettomuus tapahtui Pattayaan johtavalla tiellä Soi Banglamung 1:n edessä Banglamungin piirin Rong Pon osa-alueella. Sawang Boriboonin pelastajien mukaan uhri, joka tunnistettiin vain Mr. Witiksi, 56, oli törmännyt sedanin päälle hänen ylittäessään tietä ja menehtynyt vakaviin pää- ja ruumiinvammoihin.

Valkoinen Toyota Yaris -sedan löydettiin pysäköitynä noin 20 metrin etäisyydeltä kuolleesta miehestä murtuneena tuulilasin ja rypistyneen konepellin kanssa. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Pichitiksi, kertoi pelastajille, että hän on koulun johtaja Laem Chabangin alueella. Hän toi ystävänsä Banglamungin alueelle.

Miehen ajaessa uhri hyppäsi yhtäkkiä autonsa eteen liikennesaarelta Pichitin mukaan. Koulun johtaja väitti, ettei hän pystynyt jarruttamaan, joten hän törmäsi suoraan uhriin.

Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten. Viranomaisten mukaan uhri oli koditon ja asui turvakodissa Chonburissa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.