Kiinalainen autovaras pidätettiin Chiang Maissa väitetystä Pattaya-hyökkäyksestä ja autokaappauksesta

Chiang Mai -

Yksi neljästä Thaimaan poliisin etsintäkuuluttamasta kiinalaisrikollisjengin jäsenestä jäi kiinni Chiang Maissa, kun hän varasti upouuden auton maanmieheltään Pattayassa noin kolme vuotta sitten.

Pattayan provinssin tuomioistuimen vuonna 2020 antaman pidätysmääräyksen mukaisesti poliisit pidättivät väitetyn autovarkaan, Mr. Zhongqiang Sae-Lorin, 34, Chiang Main Chai Prakanin alueella lauantaina 4. maaliskuuta. Kiinalaista miestä syytettiin yhteistoiminnasta ryöstössä, jossa käytettiin ajoneuvoa rikokseen.

Poliisin raportin mukaan Zhongqiang ja hänen kolme muuta rikoskumppaniaan ryöstivät yhdessä upouuden Toyota Alphard Vellfiren kiinalaiselta uhrilta, herra Liu Baolta, Pattayassa kolme vuotta sitten. Neljä epäiltyä ajoi uhrin autoa takaa ja meni väkisin autoon varastaakseen sen.

Ilmoitettuaan Luin pahoinpitelyn jälkeen neljä epäiltyä pudottivat hänet tielle ja ajoivat hänen autonsa pois. Uhri teki myöhemmin poliisille ilmoituksen Pattayassa vuonna 2020, mikä johti Zhongqiangin pidätykseen kolme vuotta myöhemmin.

Viranomaiset paljastivat myös, että he olivat aiemmin pidättäneet toisen epäillyn, Chen Chengchain, 46-vuotiaan Kiinan kansalaisen. Jäljellä on kaksi epäiltyä, vaikka on epäselvää, ovatko he edelleen Thaimaassa.

Zhongqiangin kerrotaan tunnustaneen varastaneensa auton, mutta väitti sen johtuvan siitä, että uhri kieltäytyi maksamasta velkaa pomolleen Chenille ja oli velkaa ajoneuvon arvon. Epäilty kuljetetaan Pattayalle syytteen nostamiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.