Virusvideolle jäänyt ulkomaalainen pariskunta, jonka väitetään esiintyvän säädyttömiä tekoja julkisesti lähellä Pattayan musiikkifestivaalin näyttämöä

Pattaya -

Ulkomaalainen pariskunta jäi kameraan, joka näytti suorittavan säädyttömiä seksuaalisia tekoja julkisesti Pattaya Beachin rakenteilla olevan Pattaya Music Festival -lavan vieressä.

Kahden minuutin videoleike ulkomaalaisesta pariskunnasta, joka tekee säädyttömiä tekoja, levisi tällä viikolla Pattayan sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen kuvasi materiaalin ja julkaisi sen verkossa.

Rannalla oli tapahtumahetkellä paljon ihmisiä, mukaan lukien perheet videon kuvaaneen nimettömän huolestuneen kansalaisen mukaan. Työntekijät asensivat myös Pattaya Music Festival -lavaa. Ulkomaalainen pariskunta ei näyttänyt välittävän siitä, että kukaan katseli heitä.

Pattayan kaupungin poliisi kertoi Pattaya Newsille tänään (3rd), että he tarkistavat CCTV-materiaalia löytääkseen ulkomaalaisen pariskunnan lisäoikeudellisia toimia varten.

Poliisi on myös aiemmin muistuttanut yleisöä olemaan julkaisematta tällaista videomateriaalia verkossa, vaan ottamaan välittömästi yhteyttä heihin ja toimittamaan todisteet tutkittavaksi ja oikeustoimia varten.

Pattayan poliisi ilmoitti myös, että teko loukkaa Pattayan maailmanluokan perheystävällistä kuvaa ja vahingoittaa matkailua, joten rikosten tekijöiden löytäminen oli ensisijaista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.