TukTuk-taksinkuljettaja hyökkäsi ulkomaalaisen turistin kimppuun lähellä Khao San Roadia

Bangkok -

TukTuk-taksinkuljettaja hyökkäsi ulkomaalaisen turistin kimppuun lähellä Khao San Roadia liikenneonnettomuuden jälkeen.

Videoleike tapahtumasta julkaistiin Facebook-sivulla "Social Hunter Reborn v3" tällä viikolla.

Chana Songkramin poliisipäällikkö eversti Sanong Sangmanee kertoi TPN-medialle, että tapaus tapahtui lauantaina (25. helmikuuta).th) lähellä Khao San Roadia. TukTuk-taksin ja taksiauton välillä tapahtui liikenneonnettomuus.

TukTuk-taksinkuljettaja kieltäytyi vastuusta sen jälkeen, kun naispuolinen taksinkuljettaja sanoi törmäsensä hänen taksiinsa ja olleensa syyllinen.

He aloittivat suullisen riidan siitä, kuka aiheutti onnettomuuden, ennen kuin tuntematon miespuolinen ulkomaalainen turisti puuttui asiaan ja kertoi nähneensä TukTukin kuljettajan törmäyksen naiseen aiheuttaen onnettomuuden. TukTukin kuljettaja hyökkäsi sitten fyysisesti ulkomaalaisen turistin kimppuun ja osui häneen kolmesti. Samaan aikaan turisti pysyi pääosin rauhallisena eikä hyökännyt takaisin.

Bangkokin poliisi yrittää ottaa yhteyttä kolmeen asiaan liittyvään henkilöön lisätutkimuksia varten.

Bangkokin pubipommittajat on erotettu viraalista videotallennetta, joka näytti näyttävän, kuinka he laittoivat käsiraudat ja löivät ulkomaalaista miesasiakasta kasvoihin vähäpätöisen väärinkäsityksen vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.