Kiinalainen naapuri hälyttää Pattayan asukkaita lemmikkinsä valkoisen leijonan kanssa

Pattaya -

Kiinalaisen leijonan "kuiskaajan" kerrotaan antaneen lemmikkileijonanpennun vaeltaa vapaasti asuinalueellaan Pattayassa aiheuttaen pelkoa ja huolta naapureiden keskuudessa.

Nongpruen poliisi ja Office of Conservation Area 2, Department of National Parks ja Wildlife and Plant Conservation virkamiehet vierailivat talossa Central Park Hillin kylässä Soi Thung Klom-Tan Manissa Banglamungin alueella saatuaan eriskummallisen raportin " valkoinen leijona” havaitaan naapurustossa.

Viranomaiset saapuivat kaksikerroksiseen taloon ja löysivätkin valkoisen leijonan, mutta se oli silti vain pentu, joka vaelsi kiinteistön aidatussa sisätilassa. Kiinalainen mies, herra Shen Tai, 39, ilmestyi ja ilmoitti omistavansa pienen pedon.

Poliisin mukaan Shen esitti lailliset asiakirjat, jotka osoittavat, että hän oli ostanut leijonan 500,000 2 bahtilla thaimaalaiselta mieheltä, herra Yothin Nakornilta, joka omisti valkoisen leijonan maatilan Chachoengsaon maakunnassa. Kiinalainen ei kuitenkaan pystynyt esittämään leijonan kasvattamiseen vaadittavaa lupaa, minkä viranomaiset neuvoivat häntä myöhemmin pyytämään suojelualueen XNUMX virastolta julkistamattoman ajan sisällä.

Viranomaisten mukana ollut eläinlääkäri tohtori Pairot Promwatt totesi, että valkoiset leijonat ovat valvontakategoriaan "Kor (ก)" kuuluvia villieläimiä ja niitä pidetään vaarallisina. Omistajilla on siis oltava niiden hallussapitolupa ja rekisteröitävä villieläinten omistusoikeus.

Thaimaassa on mahdollista pitää valkoista leijonaa lemmikkinä, mutta omistajan on hankittava tarvittavat luvat omistamiseen, tohtori Pairot sanoi ja lisäsi, että leijonaa tulisi myös kasvattaa rajoitetulla alueella, jotta se ei aiheuta vahinkoa ihmisille.

Shen sai toistaiseksi pitää leijonan omistuksen ja ilmoitti hankkivansa asianmukaiset luvat, ja viranomaiset lupasivat seurata tilannetta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.