Amerikkalaisen sotilaan kerrottiin liukastuneen kylpyhuoneeseen ja kuolleen Cobra Gold -sotaharjoituksessa Thaimaassa

KUVA: Cobra Gold Thailand / การฝึกร่วม-ผสม คอบร้าโกลด์

Kansallinen -

Amerikkalaisen sotilaan, joka osallistui vuotuiseen Cobra Gold -sotapeliin Thaimaassa, kerrotaan, että hän löi päänsä liukastuttuaan kylpyhuoneeseen ja kuoli.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että tunnistamaton amerikkalainen sotilas löydettiin kuolleena kylpyhuoneesta 31. jalkaväkirykmentissä Lop Burin maakunnassa noin kello 9 tiistaina 40. helmikuuta.

Viranomaiset ryntäsivät armeijaleirille löytääkseen kuolleen sotilaan makaamassa verilammikossa kylpyhuoneessa. Alustavan selvityksen mukaan sotilas sai haavan päähän. Uhrin uskottiin liukastuneen ja osuneen päänsä maahan kylpeessään, Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat. Tarkka kuolinsyy odottaa kuitenkin vielä ruumiinavausryhmän vahvistamista.

Kaatunut sotilas on yksi 6,000 XNUMX amerikkalaisesta sotilasta, jotka harjoittelevat meneillään Cobra Gold 2023. Suuri vuosittainen sotaharjoitus kestää maaliskuun 10. päivään.

Viranomaiset eivät kertoneet kaatuneen sotilaan nimeä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.