Toimittajalta: Yhteystietomme on päivitetty

Hei TPN-median lukijat,

Halusin kertoa arvoisille lukijoillemme, että olemme päivittäneet yhteystietojamme kaikilla alustoillamme.

Löydät pääyhteyssivumme täältä, vaikka se voi hieman muuttua riippuen siitä, missä luet meitä, olipa se sitten thai-kielemme, Phuket, Pattaya tai kansalliset uutiset.

Kun aloitimme vuonna 2017, emme koskaan odottaneet kasvavamme nykyiselle tasolle, ja kiitämme vilpittömästi kaikkia lukijoitamme kanssamme tällä matkalla. Alussa olimme vain yksi sosiaalisen median sivu ja Gmail-osoite, mutta kokomme ja kasvumme ovat nyt saaneet meidät sellaiselle tasolle, että aiempi Gmail-osoitteemme poistetaan käytöstä.

Tämän seurauksena pääsähköpostiosoitteemme vastaavat nyt verkkotunnuksiamme, kuten Editor@ThePattayaNews.com tai Sales@ThePhuketExpress.com. Täydelliset tiedot ovat kunkin verkkosivuston yhteystiedot-sivuilla.

Jatkamme Gmail-osoitteen seurantaa toistaiseksi, mutta pyydämme lukijoita, mainostajia, sponsoreita ja asiakkaita ystävällisesti päivittämään yhteystietonsa jatkossa.

Kiitos tuesta.

Adam Judd, osaomistaja, TPN Media, helmikuu 2023

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/