Suomalainen ex-patsas löydettiin kuolleena Sattahipista kurkkureitistä, vaimo sanoo kuolleen itsemurhan

KUVA: Thairath

Sattahip -

57-vuotias suomalainen ulkomaalainen löydettiin kuolleena sängystään, kurkku poikki ja leikkuuveitsi rinnassa. Hänen thaimaalainen vaimonsa kertoi poliisille, että mies oli miettinyt itsemurhaa pitkään kotimaansa kotimaan ongelmien vuoksi.

Uhri löydettiin kuolleena tiistaiaamuna 28. helmikuuta. Hän asui yhdessä thaimaalaisen vaimonsa, 49-vuotiaan rouva Aranya Srisaengin kanssa yksikerroksisessa omakotitalossa Bang Sarayn osa-alueella Sattahipin alueella, Chonburissa. Hänen kuolemastaan ​​ilmoitettiin kello 8.

Poliisin mukaan suomalainen ulkomaalainen oli pukeutunut vain alushousuihin. Hän sai syvän haavan kurkkuun, joka katkaisi henkitorven. Hänen rinnastaan ​​löytyi leikkuuveitsi. Ulkomaalaisen vaimo oli hänen mukaansa ensimmäinen henkilö, joka näki ruumiin. Hän itki ja istui huoneessa, kun viranomaiset ja pelastusryhmä saapuivat paikalle.

Hänen lausuntojensa mukaan hän ja hänen miehensä olivat asuneet yhdessä viisi vuotta rekisteröimättä avioliittoaan. Aiemmin ulkomaalainen oli palannut ja oleskellut Suomessa pari vuotta. Mies palasi juuri noin yhdeksän kuukautta sitten ja päätti ostaa talon.

Tiistaina 28 Aranyan mukaan noin kello 2023 aamulla mies heräsi ja vaimo keitti hänelle kahvia ja kauraa. Tämän jälkeen mies poltti ja katsoi televisiota tavalliseen tapaan, kun hänen vaimonsa lähti kotoa viedäkseen sukulaisensa kouluun.

Mutta kun hän palasi, hänen miehensä oli jo kuollut sängyssä veitsi rinnassa, Aranya kertoi. Vaimo väitti, että hänen ulkomaalainen miehensä oli puhunut useaan otteeseen oman henkensä riistämisestä kotimaansa kotimaan ongelmien vuoksi.

Sattahipin poliisi kuulustelee edelleen rouva Aranyaa. Miehen ruumis vietiin Bangkokin poliisin yleissairaalaan ruumiinavaukseen. Pariskunnan naapurit kertoivat poliisille, että pariskunta riitelee usein.

Suomalaisen miehen nimi salattiin lisätutkimuksia ja hänen suurlähetystönsä yhteydenottoja odotettaessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.