Cobra Gold 2023 alkaa virallisesti itäisissä provinsseissa ja lähellä Pattayaa

Cobra Gold 2023 avajaiset

28. helmikuuta 2023 Thaimaan puolustusvoimien komentaja kenraali Chalermpol Srisawasdi ja Yhdysvaltain Thaimaan-suurlähettiläs Robert F. Godec johtivat Cobra Gold 2023 -avajaistilaisuutta Royal Thai Naval Airbase, Royal Thai Air Fleet Rayongin maakunnassa. Seremoniaan osallistuivat myös Japanin Thaimaan-suurlähettiläs, Korean tasavallan suurlähettiläs Thaimaassa, Indonesian Thaimaan-suurlähettiläs, Malesian Thaimaan-suurlähettiläs ja Singaporen suurlähettiläs Thaimaassa.

Cobra Gold -harjoitus on Kaakkois-Aasian suurin yhteinen monenvälinen sotilasharjoitus, jota Thaimaan kuninkaalliset asevoimat (RTARF) ja Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren johto isännöivät vuosittain Thaimaassa. Tämän vuoden harjoitus on 42. iteraatio, johon osallistuu seitsemän täysin osallistuvaa maata – Thaimaa, Yhdysvallat, Singapore, Japani, Indonesia, Korean tasavalta ja Malesia; kolme humanitaarisen avun harjoitukseen liittyvää maata – Kiina, Intia ja Australia; 10 maata liittyy monikansalliseen suunnittelun augmentaatioryhmään (MPAT) – Bangladesh, Kanada, Ranska, Mongolia, Nepal, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Fidži, Yhdistynyt kuningaskunta ja Brunei; ja 10 maata, jotka liittyvät yhdistettyyn tarkkailijayhteysryhmään (COLT) – Kambodža, Lao PDR, Brasilia, Pakistan, Vietnam, Saksa, Ruotsi, Helleenien tasavalta, Kuwait ja Sri Lanka. Mukana on yhteensä 30 osallistujamaata, joissa on 7,394 19 työntekijää. Harjoituksen tavoitteena on kehittää hyviä sotilaallisia suhteita osallistuvien kumppaneiden välille; parantaa monenvälistä sotilaallista yhteentoimivuutta valmistautumalla mobilisoitumaan kriisissä; ja tarkastella monikansallisia vakiotoimintamenettelyjä. Tänä vuonna normaaliin palattuaan harjoitukset ovat palanneet täysimittaisesti. RTARF kuitenkin jatkaa toimintaansa Thaimaan kansanterveysministeriön COVID-27-ehkäisytoimenpiteiden mukaisesti. Harjoitus pidetään 10.-2023 ja seuraavilla ydinharjoituksilla:

  1. Command Post Exercise (CPX) on kokonaisvoimaharjoitus, joka käsittelee kaikkia toimialueen operaatioita – maa-, meri-, ilma-, kyber- ja avaruusoperaatioita. Kyberharjoitus on suunnitteluharjoitus, joka keskittyy alustavaan arviointiin infrastruktuurijärjestelmän kyberuhkista ja kyberturvallisuudesta. Tänä vuonna avaruusharjoitus sisällytetään ensimmäistä kertaa yhteiseen operatiivisen henkilöstösuunnittelun harjoitukseen. Harjoitus edistää ymmärrystä ilmailmiöiden, kuten aurinkomyrskyjen, vaikutuksista sotilasoperaatioihin, viestintäjärjestelmiin ja satelliitteihin, mikä puolestaan ​​auttaa henkilökuntaa valmistautumaan näihin ilmiöihin. Sotilas- ja siviiliavaruusjärjestöt Thaimaasta, Yhdysvalloista ja Japanista tarjoavat tietoa ja ohjeita.
  2. Humanitarian Civic Assistance (HCA) sisältää monikäyttöisten rakennusten rakentamisen kouluille kuudessa koulutuspaikassa sekä humanitaarisen avun ja katastrofiavun pöytäharjoituksen (HADR-TTX), jolla valmistetaan armeijamme reagoimaan luonnonkatastrofeihin alueellisten ja monenvälisten mekanismien avulla. Tämä toimii valmisteluna HADR-Demolle, joka sisältää asemakohtaiset operaatiot - etsintä- ja pelastustoimet, hätätilanteet, lääketieteellisen evakuoinnin, kemikaalivuodot ja palontorjunta - osallistujamaissa.
  3. Field Training Exercise (FTX) sisältää Cross Training Exercise (CTX) -harjoituksen sekä kenttäharjoituksen armeijalle, laivastolle ja ilmavoimille. Kohokohta on yhteiset pakkotulooperaatiot (JFEO), jotka koostuvat Amphibious Exercise -harjoituksesta, Strategic Airborne Operation, Noncombatant Evacuation Operation ja Combined Arms Live-Fire Exercise.

Cobra Gold 2023 lisää osallistuvien joukkojen kapasiteettia Thaimaasta ja liittolaisista vaihtamalla tietoa, asiantuntemusta ja sotilaallisia teknologioita. Se lisää Thaimaan ja liittolaisjoukkojen yhteisten ja monenvälisten operaatioiden kokemusta sekä katastrofien hallinnan ja lieventämisen kapasiteettia ja tehokkuutta. Se myös vahvistaa siteitä Thaimaasta tulevien sotilaiden ja liittolaisten välillä harjoituspaikkojen paikallisyhteisöinä ja rakentaa hyvää kuvaa Thaimaasta liittolaisten ja kansainvälisen yhteisön silmissä.


PR-osasto, PR-toimisto, yhteisen siviiliasioiden osasto
Helmikuu 28, 2023

Toimittajan huomautus: Kuva on varastossa Cobra Gold 2020:sta

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/