Ryan Driverin 130 Not Out antaa Pattaya Cricket Clubille voiton yhdellä pallolla finaalissa Pakistan CC:tä vastaan.

 Ottelu pelattiin Horseshoe Pointissa kirkkaana, aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä reippaalla, viileällä pohjoistuulella – kiitos Kiinalle. Pakistan CC oli voittanut 7 kahdeksasta ottelustaan ​​eikä odottanut tappiota. 

  Kahden PCC:n taistelu tuotti jälleen tiukan ottelun ja jännittävän lopputuloksen, mutta tällä kertaa Pattaya voitti 5 ovella ja 1 pallo vapaana, koska tuomarit määräsivät 8 juoksun rangaistuksen Pakistanin CC:n hitaasta ylityksestä. Molemmilla joukkueilla oli ylä- ja alamäkiä, ja tärkeitä saaliita pudotettiin, mikä olisi voinut muuttaa ottelun etenemistä, mutta päivän keskipiste oli Ryan Driverin loistava 130 Not Out.

   Wez Masterton ei ollut paikalla, joten Simon Philbrook otti vallan ja suoritti heiton Tauseef Khalidin kanssa ennen tuomareita, tohtori Mark Farringtonia ja Waseem Rajaa (Sam). Pakistan CC voitti heiton ja päätti lyödä ensin. Heidän avausparinsa olivat Hammad ja Karim Usasawat. He kohtasivat Ryan Driverin vauhdin ja El Dutchien kierroksen. 

Kuten tavallista, Ryan oli erittäin taloudellinen, keskimäärin vain 4 juoksua per ylitys, mutta El Dutchie oli uhkaavin. Ensimmäisessä erässä Hammad osui 1:llä palloon, jossa Luke Stokesin normaalisti turvalliset kädet pudottivat pallon rajan yli ja antoivat 6. Se oli kallis virhe, kun Hammad teki 50. El Dutchie Ryanin sitoessa lyöjät, he löivät, mutta Karim iski Habby Singin saaliin kannessa 1 tuloksella 15.

Tämä toi Tauseef, taitava lyöjä, ryppy, jossa hän lähti El Dutchie useilla boundary 4s. Habby pudotti Tauseefin 17-vuotiaana, mikä osoittautui jälleen ratkaisevaksi, kun Tauseef teki 77. Molemmat keilaajat heittivät suurimman sallitun 5 kierroksen suoraan ja pitivät Pakistanin 56:ssa 1 10 mennessä.th ohi – merkittävä saavutus, mutta se ei kestänyt, sillä Pattayan keilailu menetti huomionsa. Jainish antoi pois 8 leveyttä yhdessä overissa ja poistettiin. Habbyn viimeiset 2 ylitystä meni 25 ja Andy Emeryn ensimmäiset 3 ylitystä 37. Tämä mahdollisti Hammadin ja Tauseefin lisäämään 100 juoksua seuraaviin 10 siirtoon ja 140 juoksun kumppanuuteen. 20th valvoi uutta iskuasetta, Luke Stokesia, ja hänen oikean kätensä jalkansa pyörimistä. 

Ero vauhdissa hämmensi Hammadia, joka menetti kantonsa, ja se oli 2 155:stä. Ahmed Arshad kesti vain 3 kierrosta ennen kuin Luke kukisti hänetkin ja Pakistanin CC alkoi murentua 164 3:lla. Andy löysi vihdoin linjansa ja pituutensa viimeisellä kierroksellaan 23rd, kun hän keilaili Tauseefin. Sadiq Ahmed löi hitaammalla pallolla, ja Andy otti ja keilasi hänet kaksi palloa myöhemmin 4:lle, ja vieraat olivat 171 vastaan ​​5 23 kierroksen jälkeen. Tämä on paikka, jossa Luke heitti yhden liian monta ylitystä, ja Javeed Khan ja Anis Khan tuhosivat hänet 30:llä yhdessä erässä. 

Normaaleissa olosuhteissa, jotka olisivat saaneet kääntää ottelun Pakistanin eduksi, koska 180-tulos olisi ollut huonompi, kun taas 200-210 oli puolustettavissa. Kuitenkin… Jainish tuotiin takaisin viimeiselle kerralle ja hänkin löysi vihdoin viivan ja pituuden. Anis Khan keilattiin yhdeksän ja Amjad yhdestä päästäkseen Javedille 9. Not Out ja Pakistan CC:lle 1 21:lle. Andy, Luke ja Jainish olivat kukin ottaneet 208 korttia, mutta heidän hahmonsa eivät olleet kauniita ja Mr. Extras sai. 7, 2 ovat leveitä.

   Wezin poissa ollessa Pattayan avauspari olivat Jainish ja Ryan Ahmed Arshadia ja Amjadia vastaan. Asiat alkoivat hyvin Ryanille, joka hyötyi kummankin keilaajan keilailusta. Jainish oli onnekas, kun hänet pudotettiin kahdelle kolmeltard Mies, mutta hän ei kestänyt kauan, koska Javed Khan nappasi hänet ja mid-wicket 7:llä Amjadista. 33 yhdelle neljälleth yli. Luke meni sisään sijalla 3 ja ilmeisestä kyvystään huolimatta käy läpi huonoa korjausta.

Dawood Ali Shah sai Luken kiinni pitkällä rajalla Sadiq Ahmedin toimesta 7:llä ja Pattaya oli 72:lla 2:lla 10 ohituksella ja kohtuullisen edelle vaadittua juoksunopeutta. Zeeshan Lalin pyörähdys ja Dawood onnistuivat hillitsemään juoksunopeutta, ja Zeeshanilla oli Trevor Moolman LBW täydellä 13:lla toimituksella. Juomat otettiin 15:llä kierroksella, ja pisteet olivat lähes identtiset Ryanin lyönnissä erittäin hyvin, mutta ei saanut paljon tukea . Tuomarit varoittivat Pakistania tässä vaiheessa, että heidän ylitysvauhtinsa oli hidasta ja heidän piti nostaa vauhtia vain 43 minuutilla viimeisiin 10 ohitukseen.

Simon Philbrook otti rypyn, mutta hän ei ollut siellä kauan ennen kuin Hammadin in-swinger keilasi hänet kolmeksi. Sillä välin Ryan kehotti Hammadia yllin kyllin rajoilla, 3 juoksua yhdessä ja sitten hän määräsi saman rangaistuksen Javed Khan ja pian se oli 22 viidellä 165 vaihdosta. Sillä välin Andy Emery oli ollut ja mennyt 5, kun Tauseef oli saanut kiinni Yaseenista. Tässä vaiheessa maalintekijä (minä) totesi, että peliaikaa oli jäljellä 20 mutta vain 5 minuuttia, ja näin ollen Pakistan oli vaarassa joutua rangaistukseksi, koska oli vain vähän lieventäviä olosuhteita, jotka sallivat pelivaran. 5 pallosta tarvittiin 17. Tulee olemaan mielenkiintoista. 

Habby tuki Ryania hyvin antamalla hänelle lakon ja juoksunopeus oli 8 per yli – sen piti olla 9.4!! 2 tunnin ottelurajan kohdalla 24th yli oli juuri alkanut ja siten tuomarit määräsivät 8 juoksun rangaistuksen 1 ylityksestä, 25:stäth, sitä ei ollut aloitettu. Tämä nosti Pattayan pisteet 195:stä 203:een, joten viimeisestä erästä tarvittiin kuusi 6 sijasta. Peli käynnissä!! Hammad keilaili viimeisen. Ei-pallo yhdellä juoksulla ja vapaalla osumalla. Vapaa osuma meni huutaen kohti suojaa ja Tauseef nappasi sen loistavasti, mutta ei laskettu. Lisää kaksinpeliä seurasi ja 14 saavutettiin yhdellä pallolla ja Pattaya voitti 209 wicketillä. Pakistan CC oli huvittumaton ja sanoja sanottiin. 

Ottelun mies palkittiin Ryanille hänen 130 ei ulos.

Pattaya CC haluaa kiittää sponsoreitaan Outback Baria, Magic Baria ja Ayen Baria heidän tuestaan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/