Ryan Driver's 130 Not Out antaa Pattaya Cricket Clubille voiton yhdellä pallolla finaalissa Pakistan CC:tä vastaan.

 Ottelu pelattiin Horseshoe Pointissa kirkkaana, aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä reippaalla, viileällä pohjoistuulella – kiitos Kiinalle. Pakistan CC oli voittanut 7 kahdeksasta ottelustaan ​​eikä odottanut tappiota. 

  Kahden PCC:n taistelu tuotti jälleen tiukan ottelun ja jännittävän lopputuloksen, mutta tällä kertaa Pattaya voitti 5 portilla ja 1 pallo vapaana, koska tuomarit määräsivät 8 juoksun rangaistuksen Pakistanin CC:n hitaasta ylityksestä. . Molemmilla joukkueilla oli ylä- ja alamäkiä, ja tärkeitä saaliita pudotettiin, mikä olisi voinut muuttaa ottelun etenemistä, mutta päivän keskipiste oli Ryan Driverin upea 130 Not Out.

   Wez Masterton ei ollut paikalla, joten Simon Philbrook otti vallan ja suoritti heiton Tauseef Khalidin kanssa ennen tuomareita, tohtori Mark Farringtonia ja Waseem Raja (Sam). Pakistanin CC voitti heiton ja päätti lyödä ensin, heidän avauksensa. Parina olivat Hammad ja Karim Usasawat. He kohtasivat Ryan Driverin tahdin ja El Dutchien kierroksen. 

Kuten tavallista, Ryan oli erittäin taloudellinen, keskimäärin vain 4 juoksua per ylitys, mutta El Dutchie oli uhkaavin. Ensimmäisessä erässä Hammad, 1, löi pallon pitkän päälle, missä Luke Stokes tavallisesti. turvalliset kädet pudottivat pallon rajan yli ja antoivat 6. Se oli kallis virhe, kun Hammad jatkoi tulokseen 50. El Dutchie jatkoi ja Ryanin sitoessa lyöjät, he löivät, mutta Karim sai kiinni. kirjoittanut Habby Sing kannessa yhdelle pisteellä 1.

Tämä toi Tauseefin, taitavan lyöjän, rypistykseen, jossa hän lähti El Dutchie-alueelle useilla raja-neljillä. Habby pudotti Tauseefin 4-vuotiaana, mikä osoittautui jälleen ratkaisevaksi, kun Tauseef teki 17. Molemmat keilaajat keilasivat maksiminsa. Sallittu 77 vaihtoa suoraan ja Pakistan piti 5:ssa yhdelle kymmenelläth yli – merkittävä saavutus, mutta se ei kestänyt, sillä Pattayan keilailu menetti painopisteensä. Jainish antoi 8 leveyttä yhdellä ylityksellä ja hänet poistettiin. Habbyn viimeiset 2 ylilyöntiä menivät 25 ja Andy Emeryn ensimmäiset 3 ylitystä maksoivat 37. Tämän ansiosta Hammad ja Tauseef pystyivät lisäämään 100 juoksua seuraaviin 10 ohitukseen ja 140 juoksun kumppanuuteen. 20th valvoi uutta iskuasetta, Luke Stokesia, ja hänen oikean kätensä jalan pyörimistä 

Ero vauhdissa hämmensi Hammadia, joka menetti kantonsa, ja se oli 2 155:stä. Ahmed Arshad kesti vain 3 kierrosta, ennen kuin Luke kukisti hänetkin ja Pakistanin CC alkoi murentua 164 3:lla. Andy löysi vihdoin linjansa. ja pituus viimeisessä erässä, 23rd, kun hän keilaili Tauseefin. Sadiq Ahmed löi hitaamman pallon, ja Andy otti hänet kiinni ja keilasi hänet kaksi palloa myöhemmin 4 ja vierailijat olivat 171 vastaan ​​5 23 pelin jälkeen. Tässä Luke keilaili yhden liikaa ja oli tuhosivat Javeed Khan ja Anis Khan 30 yhdellä yli. 

Normaaleissa olosuhteissa, jotka olisivat saaneet kääntää ottelun Pakistanin eduksi, koska 180 lopputulos olisi ollut huonompi, kun taas 200-210 oli puolustettavissa. Jainish kuitenkin tuotiin takaisin viimeiselle kierrokselle ja hänkin lopulta löytyi viiva ja pituus. Anis Khan keilattiin yhdeksän ja Amjad yhdestä päästäkseen Javedista 9. Not Out ja Pakistan CC 1:lla 21. Andy, Luke ja Jainish olivat kukin ottaneet 208 korttia, mutta heidän hahmonsa eivät olleet kauniita ja Mr. Extras sai 7, 2 on leveä.

   Koska Wez oli poissa, Pattayan avauspari oli Jainish ja Ryan vastaan ​​Ahmed Arshad ja Amjad. Asiat alkoivat hyvin Ryanille, joka hyötyi kummankin keilaajan keilailusta. Jainish oli onnekas, kun hänet pudotettiin 2:lla kolmessa.rd Mies, mutta hän ei kestänyt kauaa, kun Javed Khan nappasi hänet ja mid-wicket 7:llä Amjadista. 33 yhdelle neljälleth yli. Luke meni sijalle 3 ja ilmeisestä kyvystään huolimatta käy läpi huonoa korjausta.

Dawood Ali Shah sai Luken kiinni pitkän rajalla Sadiq Ahmedin toimesta 7 ja Pattaya oli 72 vastaan ​​2 10 ylityksellä ja kohtuullisen edelle vaadittua juoksunopeutta. Zeeshan Lalin pyöritys ja Dawood onnistui hillitsemään juoksunopeutta ja Zeeshanilla oli Trevor Moolman LBW täydellä toimituksella 13:lla. Juomat otettiin 15:llä pisteellä, ja pisteet olivat lähes identtiset Ryanin lyöntien kanssa, mutta ei saanut paljon tukea. Tuomarit varoittivat Pakistania tässä vaiheessa, että heidän ylitysvauhtinsa oli hidasta ja heidän piti nostaa vauhtia vain 43 minuutilla viimeisiin 10 ohitukseen.

Simon Philbrook otti rypyn, mutta hän ei ollut siellä kauan ennen kuin Hammadin in-swinger löi hänet kolmeksi. Sillä välin Ryan neuvoi Hammadia yllin kyllin rajoilla, 3 juoksua yhdessä ja sitten hän sai saman rangaistuksen. Javed Khanille, ja pian se oli 22 viidellä 165:stä ylityksestä. Sillä välin Andy Emery oli ollut ja mennyt viidelle, kun Tauseef oli saanut kiinni Yaseenista.  Tässä vaiheessa maalintekijä (minä) huomasi, että Jäljellä oli 5 siirtoa, mutta peliaikaa vain 20 minuuttia, ja näin ollen Pakistan oli vaarassa joutua rangaistukseksi, koska oli vain vähän lieventäviä olosuhteita, jotka sallivat pelivaran. 5 tarvittiin 5 pallosta. Tulee olemaan mielenkiintoista 

Habby tuki Ryania antamalla hänelle lyönnin ja juoksunopeus oli 8 per yli – sen piti olla 9.4!! 2 tunnin ottelurajalla 24th yli oli juuri alkanut ja siten tuomarit määräsivät 8 juoksun rangaistuksen 1 ylityksestä, 25:stäth, jota ei ollut aloitettu. Tämä nosti Pattayan pisteet 195:stä 203:een, joten viimeisestä erästä tarvittiin kuusi 6 sijasta.  Peli jatkuu!! Hammad keilasi viimeisen ohi. Ei-pallo yhdellä juoksulla ja vapaa osuma. Vapaa osuma meni huutaen suojalle, ja Tauseef nappasi sen loistavasti, mutta se ei laskenut. Seurasi lisää singlejä, ja 14 saavutettiin yhdellä pallolla ja Pattaya voitti 209 wicketillä. Pakistan CC oli huvittumaton ja sanoja sanottiin. 

Ottelun mies palkittiin Ryanille hänen 130 ei ulos.

Pattaya CC haluaa kiittää sponsoreitaan Outback Baria, Magic Baria ja Ayen Baria heidän tuestaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/