Kiinalainen turisti sai puhelimen takaisin unohtaessaan sen Bangkokin taksissa

Bangkok -

Kiinalainen nainen sai kadonneen puhelimensa takaisin Bangkokin poliisin avulla. Hän sanoi unohtaneensa sen taksiin ja oli erittäin iloinen saadessaan sen takaisin, ja lisäsi, että Thaimaa ei ollut ollenkaan vaarallinen, kuten jotkut sanoivat.

Tapaus sattui 24. helmikuuta klo 5.45 lähellä Bangkokin Ratchaprasong-risteystä. Lumpinin poliisiaseman virkamiehet kertoivat saaneensa SOS-järjestelmän kautta ilmoituksen kadonneesta puhelimesta kiinalaiselta naiselta Smart Safety Zone -kampanjan puitteissa.

Poliisit matkustivat tapahtumapaikalle tapaamaan kiinalaista naista, joka tunnetaan rouva Wang Chunhuaksi. Kiinalainen turisti kertoi unohtaneensa älypuhelimen taksiin, jonka hän ajoi Ratchaprasongin risteykseen. Nainen huomasi kadonneesta puhelimestaan ​​vasta ohjaamon lähtiessä. Sitten hän pyysi apua vartijalta, joka neuvoi häntä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi vei rouva Chunhuan ja hänen tuntemattoman ystävänsä asemalle ja ottivat yhteyttä taksinkuljettajaan, herra Ekachai Sodaan, pyytääkseen häntä palauttamaan puhelimen turistille. Viranomaiset paljastivat, että he pystyivät tunnistamaan taksin CCTV-kamerasta, joka oli asennettu alueelle osana Smart Safety Zone -kampanjaa.

Myöhemmin herra Ekachai saapui poliisiasemalle ja palautti puhelimen turistille. Hän sanoi, ettei ollut tietoinen puhelimesta autossaan ja auttoi mielellään.

Mitä tulee rouva Chunhuaan, hän sanoi tulkin avulla, että ""Se, joka sanoo, ettei Thaimaa ole turvallinen, ei kerro totuutta. Haluaisin kutsua kaikki käymään Thaimaassa."

Thaimaan nettimiehet ylistivät laajasti taksinkuljettajan rehellisyyttä ja lainvalvontaviranomaisten poikkeuksellista suorituskykyä vastauksena tapaukseen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.