Baht-bussien takana seisominen Thaimaassa on nyt kielletty, mutta pannaanko se täytäntöön?

Thaimaa-

Laki julkaistiin Royal Gazettessa perjantaina (17. helmikuutath) todetaan, että matkustajat eivät saa seistä bahti-bussien selässä.

Laki sanoo myös, että bahtibussien nopeusrajoitus ei saa ylittää 60 kilometriä tunnissa. Jos bahtibussin kuljettajat rikkovat lakia, he joutuvat oikeustoimiin.

Baht-bussiliikenteen harjoittajat eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä, koska se vaikuttaa niihin korkean öljyn hinnan vuoksi. Ruuhka-aikoina he eivät pysty estämään matkustajia seisomasta bahtibussin takana, koska heillä on kiire ja he suostuvat seisomaan.

Lisäksi bahtibussin kuljettajat eivät voi kieltäytyä ottamasta lisää matkustajia. Matkustajat valittivat maaliikennevirastolle aiemmin, kun kuljettajat eivät pysähtyneet hakemaan heitä, koska bahtibussilla ei ollut paikkaa istua.

Nopeusrajoitus 60 kilometriä tunnissa ei välttämättä vaikuta bahtibusseihin kaupungeissa, mutta se voi vaikuttaa kaupunkien ulkopuolisiin bahtibusseihin.

TPN huomauttaa, että tätä on yritetty panna täytäntöön paikallisilla asetuksilla aiemmin, mutta sitä ei ole pantu täytäntöön.

Saatat pitää tästä:Pattaya Baht Bus Co-operativen uusi johtaja käynnisti komitean, jonka tehtävänä on tutkia liikennesääntöjä rikkovia kuljettajia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/