Pattaya on nimetty parhaaksi thaimaalaisen perheloman valinnaksi Agodan kyselyssä

Pattaya -

Thaimaan merenrantalomakaupunki Pattaya on tunnustettu thaimaalaisten perheiden parhaaksi valinnaksi lomakohteissa Agodan tekemän tutkimuksen mukaan.

Kuuluisa online-matkatoimisto, joka on erikoistunut tarjoamaan varauspalveluita hotelleille, lomakeskuksille, huoneistoille ja muun tyyppisille majoitusvaihtoehdoille ympäri maailmaa, Agoda, sanoo, että Pattaya on thaimaalaisten "perheiden" ykkönen lomakohde, jota seuraa Hua Hin / Cha. -Olen toisella ja Phuket kolmannella.

Nämä sijoitukset perustuvat thaimaalaisten matkailijoiden majoitushakujen tietoihin viime vuoden alkupuolella Agodan mukaan.

Syy siihen, että Pattaya on paras valinta, johtuu siitä, että thaimaalaiset perheet haluavat enimmäkseen rentoutua ja viettää laatuaikaa yhdessä rannikkokaupungissa, Peeraphon Sa-nga-muang, Agoda Thaimaan johtaja, sanoo.

Täydellinen luettelo 10 thaimaalaisten perhematkailijoiden halutuimmista kotimaan kohteista on seuraava:

  1. Pattaya
  2. Hua Hin / Cha-am
  3. Phuket
  4. Bangkok
  5. Chiang Mai
  6. Chonburi
  7. Khao Yai
  8. Krabi
  9. Rayong
  10. Koh Samet

Lisäksi toinen Agodan tekemä tutkimus, joka keräsi vastauksia 14,000 3 matkailijalta, osoitti, että thaimaalaisten kolme parasta toimintaa perheensä kanssa matkustaessaan ovat:

  • vierailemalla maakunnan tärkeissä maamerkeissä
  • juomassa kahvia ja nauttien rantatunnelmasta
  • pitää hauskaa huvipuiston tai vesipuiston kyydissä

Thaimaan matkailijoiden etsimät 10 suosituinta kansainvälistä kohdetta ovat tällä välin:

  1. Tokio
  2. Singapore
  3. Hongkong
  4. Osaka
  5. Kawaguchiko
  6. Seoul
  7. Taipei
  8. Fukuoka
  9. Sapporo
  10. Kyoto

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.