Jomtien Beachin rappeutunut lasten leikkikenttä saa kipeästi tarvittavat korjaukset

Jomtien Beach -

Angry Birds -teemaisella lasten leikkipaikalla Jomtien Beachillä lähellä Jomtien Night Marketia on tehty kipeästi kaivattuja korjauksia.

Meillä on leikkipaikasta kirjoitettiin aiemmin täällä, kun viranomaiset asettivat thai-kielellä kylttejä, jotka sulkivat alueen "tulevia korjauksia varten.” Kyltit jätettiin kuitenkin laajalti huomiotta, koska kyltit olivat vain thaimaalaisia ​​ja monet leikkikentän säännölliset käyttäjät ovat itäeurooppalaisia, mikä johti laajalle levinneeseen aidan kiipeilyyn päästäkseen suositulle alueelle.

Itse asiassa, leikkipuisto oli korjauksen tarpeessa vuodesta 2021 lähtienCovid-19-rajoitusten vuoksi leikkikenttä oli kuitenkin suljettuna suurimman osan vuodesta.

Hyvä uutinen on, että leikkipaikkaa korjataan, maalataan ja kunnostetaan, minkä pitäisi miellyttää niin vanhempia kuin lapsiakin.

Tämän artikkelin kuvat ja korjauksiin liittyvä viestintä julkaistiin ensimmäisenä Pattayan pormestarin sosiaalisen median tilillä eilen 22. Pidä hauskaa lastenpuistossa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/