Väitetty eteläkorealainen ihmissalakuljettaja pidätettiin Patttayalla thaimaalaisten naisten houkuttelemisesta prostituutioon

KUVA: Komchadluek

Pattaya -

Poliisi nappasi korealaisen miehen ylellisessä Pattaya-asuntohuoneistossa epäiltynä ihmiskaupasta. Poliisin mukaan epäilty houkutteli useita thaimaalaisia ​​naisia ​​työskentelemään hierontahuoneeseensa Bu Sanissa Etelä-Koreassa, jossa uhrit pakotettiin prostituutioon.

Poliisi tunnisti vain epäillyn Mr. Choksi, 49. Tiistaina 21. helmikuuta Pattayan poliisi, joka oli aseistettu pidätysmääräyksellä, hyökkäsi epäillyn ylle hänen ylellisessä huoneistossaan Pattaya Third Roadilla. Häntä syytettiin useiden thaimaalaisten naisten pettämisestä seksityöhön hierontasalissaan Etelä-Koreassa.

Poliisin mukaan Cho oli myös yksi monista laittomista agenteista, jotka houkuttelivat thaimaalaisia ​​naistyönhakijoita seksityöhön. Hänen pidätyksensä johtui kolmen thaimaalaisen naisen valituksista, joita hän väitti pettäneen työskentelemään hänelle prostituoituina.

Poliisin mukaan naiset huijattiin Facebookin työpaikkailmoituksella Etelä-Korean hierojalle. Cho lupasi uhreille palkata heidät hierontataiteilijoiksi salissaan, mutta myöhemmin sanallisesti ja fyysisesti pakotti heidät myymään ruumiinsa saapuessaan Etelä-Koreaan.

Poliisin mukaan Cho löi uhreja paistinpannulla, takavarikoi heidän passinsa ja uhkasi tappaa heidät, jos he kieltäytyvät tekemästä työtä.

Tapaus sattui kauan sitten vuonna 2019, ja Etelä-Korean viranomaiset pelastivat uhrit. Naiset tekivät myöhemmin valituksia Thaimaahan saavuttuaan.

Pattayan poliisi sanoi, että Cho oli ainoa jäljellä oleva epäilty tässä verkostossa, joka oli edelleen karkotettuna. Hän pakeni pidätystä Etelä-Koreasta Thaimaahan, jossa hänet pidätettiin lopulta Pattayassa tiistaina.

Aluksi Cho tunnusti ihmiskauppasyytteet. Epäilty on tiedotushetkellä poliisin pidätettynä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.