Naisautoilija peräänajo Chonburin ohitustiellä ja kuolee

Chonburi -

36-vuotias nainen törmäsi kuolemaan seisovan kuorma-auton perään Chonburin ohitustiellä eilen 21. helmikuuta.

Chonburin pelastajat matkustivat auttamaan naisautoilijaa ohitustiellä Nong Mai Daengin osa-alueella Mueangin alueella kello 11. Uhri, rouva Sunan Samana, 30, sai vakavia kasvovammoja törmättyään moottoripyörällään pysäköityyn kuorma-autoon.

Pelastajat antoivat ensiapua uhrille, mutta turhaan. Hänen sininen Honda Scoopy I löydettiin pudonneen uhrin läheltä.

Poliisi Mueangin alueelta saapui myöhemmin paikalle kuulustelemaan kuorma-auton kuljettajaa, 62-vuotiasta Sanguan Saengrachia. Kuljettaja kertoi pysäköineensä kuorma-autonsa ohitustien sivuun nostaakseen rahaa pankkiautomaatista. Kun hän oli lähdössä liikkeelle, uhri äkkiä ajoi hänet perään.

Poliisi totesi, että uhrin vammat saattoivat saada särkyneestä lasista, joka oli osa hänen moottoripyöräkypäränsä. Poliisin mukaan lasi rikkoutui ja loukkaantui törmäyksessä. Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan odottamaan uskonnollisia rituaaleja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.