Yksi henkilö kuoli, neljä loukkaantui Chonburin auto-onnettomuudessa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Noutolava-ajoneuvon takapäässä toinen lava-auto tappoi yhden 70-vuotiaan ratsastajan ja loukkaantui neljä ihmistä.

Traaginen onnettomuus tapahtui eilen, 20. helmikuuta, 344 Roadilla Nong Phai Kaeon osa-alueella, Ban Buengin alueella, Chonburissa.

Ban Buengin pelastuspalvelut ryntäsivät paikalle löytääkseen kaksi avolava-autoa: harmaan Mitsubishin, jonka puskuri oli purettu, ja pronssisen Toyota Revon, joka makaa ylösalaisin. Pelastajat pelastivat Mitsubishistä neljä ihmistä, mukaan lukien kuljettaja. Kaikki uhrit loukkaantuivat ja yksi murtui vasemmasta jalasta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

He kaikki siirrettiin Ban Buengin sairaalaan.

Tämän jälkeen pelastajat löysivät toisen miehen olevan loukussa yhden lava-auton alta. He pyysivät lähellä liikenteeseen juuttunutta nosturiautoa siirtämään lava-hylyn uhrin vapauttamiseksi. Mies, joka tunnistettiin 70-vuotiaaksi herra Pongsak Preamsakchaiksi, kuoli kuitenkin myöhemmin saapuessaan Ban Buengin sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Toyota Revon kuljettaja, 23-vuotias Thanapat Kaewlai, kertoi paikalliselle medialle, että hän oli hetken hajamielinen yrittäessään kääntää autoaan eikä huomannut edessään olevaa lava-autoa. Häiriö sai Thanapatin perääntyä Mitsubishiin, paikalliset tiedotusvälineet raportoivat.

Sillä välin Mitsubishin kuljettaja, 70-vuotias Anant Sabai, kertoi, että törmäyksen voima sai hänen ajoneuvonsa pyörähtämään ja laskeutumaan ylöspäin.

Molemmat kuljettajat loukkaantuivat. Ban Buengin poliisi ilmoitti kutsuvansa kuljettajat kuulusteluun, kun he ovat täysin toipuneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.