PÄIVITYS: Chonburin anoppimurhaaja pidätettiin, ja hän ilmoitti olevansa vihainen sen jälkeen, kun häntä kutsuttiin "parittajaksi"

Chonburi -

Väkivaltainen aviomies, joka ampui kuoliaaksi 60-vuotiaan anoppinsa päähän ja kasvoihin, antautui poliisille eilen 20. helmikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Vävy väitti ampuneen iäkästä anoppiaan päähän ja tappoi tämän paikan päällä ennen kuin pakeni. 60-vuotias uhri sai kaksi kuolemaan johtanutta ampumahaavaa: toinen otsaansa ja toinen nenäseltään.

Nyt päivitykseemme:

Asemies ilmoittautui Phan Thongin poliisiasemalle 9 mm:n pistoolilla, jolla hän murhasi anoppinsa, rouva Kanungnit Thamphichain, nuudeliravintolan edessä Phan Thongin alueella Chonburissa 19. helmikuuta.

Poliisi paljasti epäillyn henkilöllisyyden 43-vuotiaana Narawit Tumthongina. Hän väitti ampuneensa uhria, koska hän oli vihainen sen jälkeen, kun uhri kutsui häntä "parittajaksi". Mies kieltäytyi esittämästä rikosta uudelleen, koska pelkäsi julkista lynkkausta.

Narawitia syytettiin tahallisesta murhasta, ampuma-aseen luvattomasta hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisuuteen ilman lupaa.

Epäillyn vaimo ja menehtyneen uhrin tytär kieltäytyivät puhumasta lehdistölle, kun hän hankaa veritahrat pois nuudeliravintolastaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.