Koh Larn Trail Run Pattayassa vetää satoja juoksijoita

Pattaya -

Sunnuntaina, helmikuun 19. päivänä päättyneeseen energiatehokkaaseen Koh Larn Trail Raceen osallistui satoja osallistujia.

Kilpailussa oli kyse seikkailuista, kauniista luonnonmaisemista, haastavasta maastosta ja henkeäsalpaavista näkymistä.

Innostuneet osallistujat lähtivät matkalle aamunkoitteessa Mueang Pattaya 10 Schoolissa ja juoksivat ympyrässä Koh Larnin ympäri saavuttaakseen koulun maaliviivan. Vaikka kaikki olivat tervetulleita, vain valmistautuneet juoksijat pääsivät sinne, koska polku oli erityisesti suunniteltu tarjoamaan todellinen kestävyystesti.

Kilpailun järjestäjien mukaan juoksijat innostaisivat upeat maisemat ja retkeilijöiden toveruus. Osallistujien energia ja innostus oli käsinkosketeltavaa, ja monet kannustivat toisiaan jatkamaan.

Kaiken kaikkiaan hikinen Koh Larn Trail oli onnistunut ja ikimuistoinen seikkailu, joka toi yhteen satoja seikkailunhakijoita Pattayasta ja sen ympäristöstä. Se ei ollut vain mahdollisuus osallistujille haastaa itseään, vaan se myös yhdisti ihmiset ympäristöön.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.