vävy ampui 60-vuotiaan anopin Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Vävy väitti ampuneen iäkästä anoppiaan päähän ja tappoi tämän paikan päällä ennen kuin pakeni. 60-vuotias uhri sai kaksi kuolemaan johtanutta ampumahaavaa: toinen otsaansa ja toinen nenäseltään.

Phan Thongin poliisi ryntäsi paikalliseen nuudeliravintolaan Phan Thongin alueella Chonburissa sen jälkeen, kun vävy oli murhannut iäkkään naisen noin kello 5 sunnuntaina 19. helmikuuta.

60-vuotias uhri, rouva Kanungnit Thamphichai, löydettiin kuolleena tapahtumapaikalta, kun epäilty oli ampunut hänet pisteestä tyhjään, silminnäkijä 43-vuotias Narawit Tumthong kertoi paikalliselle medialle.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Toinen silminnäkijä, rouva Wannapha Thammaphichai, joka on myös uhrin tytär ja epäillyn vaimo, paljasti kyynelehtien, että hänen miehensä turhautui ja vihastui sen jälkeen, kun hänellä oli riitaa hänen kanssaan, ja hänen äitinsä ajoi hänet ulos talosta.

Wannapha jatkoi, että hänen miehensä on rakennustyöläinen ja riidellen usein hänen kanssaan. Hänen iäkäs äitinsä vieraili äskettäin hänen luonaan ja yritti erottaa epäillyn potkaisemalla hänet ulos talosta, kun hän yritti aloittaa uuden riidan. Tämä mahdollisesti raivostutti väkivaltaisen aviomiehen murhaamaan uhrin, hänen tyttärensä totesi.

Epäilty pakeni harmaalla/mustalla Ford Ranger -lava-autolla, Wannapha kertoi paikalliselle medialle. Hän kertoi myös yrittäneensä erota pahantuulisesta aviomiehestään useita kertoja hänen luonneongelmiensa vuoksi, mutta tämä kieltäytyi tekemästä niin.

Phan Thongin poliisi piti kahta paikalle pudotettua ammusta todisteena epäiltyä vastaan. Viranomaiset ilmoittivat antavansa pidätysmääräyksen tahallisesta murhasta epäillystä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.